"Nekem már nem kell bizonyítanom semmit. Éppen eleget letettem az asztalra ahhoz, hogy nyugodtan élhessük az életünket a családommal. " Ezt a Napi Ásznak nyilatkozta Győzike (hát ki más) azzal kapcsolatban, hogy visszatérne-e a képernyőre. Nekünk meg a fejünk fölötti szövegbuborékban egyből megjelent a nagy kérdőjel, tényleg, mit bizonyított eddig Győzike? És mit tett le az asztalra? Aztán rájöttünk, meg is mutatjuk.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
Nem lehetne egyszer az a nap idézete ettől az idiótától, hogy : Isten veletek! Engem többet nem láttok! ?
luciferi
@gcsabi: .ez a baj,hogy már többször mondta ezt az Isten átka, mégse takarodik el.
safi
@kevijeni: mert bármit böfög, van rá érdeklődés.....
profon
Győzike, Kiszel Tünde, Pákó azért vannak, hogy legyen kiktől elhatárolni magunkat! Győzike meg hazamegy és szétröhögi az agyát hogy ezért a nyilatkozatért is fizettek neki egy százast !
varadipal
Győzike egy tehetségtelen, nagypofáju, uborkafára felkapaszkodott sznob bunkó ingyenélő, aki ha az asztalra letett valamit, azt csak a saját asztalára tette le.Még egy kutyát sem tudott eltartani. Ha munkából kellene megélnie, akkor a szabolcsi tesvérektől kunyerálna kenyeret.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok