Tragédia rázta meg kedden az újszilvásiakat. Két falubéli kisfiú, a 12 éves Krisztofer és a 11 éves Sebestyén szörnyethalt apjuk mögött a hátsó ülésen. A helyiek szerint Ny. Tibor mindig gyorsan vezetett, akkor is, ha gyerekei vele utaztak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safi
Kevés ennél szörnyűbb dolog van. Szerintem a saját életével mindenki kedve szerint játszik, de a máséval nem. Bár aki, négy gyereket vállal, az a sajátjával se szórakozzon.
Kakastoll
Nagyon sok felelőtlen ember van, akinek még a családja sem számít. remélem élete végéig maga előtt látja majd a gyerekei arcát.

Na de azért helyesebben is lehetett volna fogalmazni a cikkírónak...mert így kissé visszataszító "Szomorú kutyák várják kis gazdáikat,"...szerintem nem csak azok várták.....
bigyibogyo
@Kakastoll: Fogja.
Én most nyáron lepődtem meg mikor haverral mentünk Mogyoródra, hátul a 2 gyereke, és az Eger-BP táv alig volt több mint 30 perc. A sebességet nem lehetett érezni az Audiban, utólag esett csak le, hogy kb 10000000 km/h -val téptünk.
Orvos, még csak azt sem lehet mondani, hogy buta vagy tanulatlan. Pontosan tudja mit csinál milyen következményei lehetnek. És a gyerkeit is szereti...
csutak
@safi: Erre röviden és szakszerűen nem lehet mit írni!
A közlekedéshez mindenki ért de senki nem veszi komolyan.
Engem, félig béna jobb kézzel küldtek volna kamiont vezetni, amit teljes joggal megtagadtam.
Nem láttam az esemény, nem láttam a nyomait, tehát nem tudok véleményt írni, mármint olyat, amelyet utólag is felvállalok!
Az újság, tévé pedig annyi hazudik, hogy lassan már azt sem hiszem amit kérdeznek....
loncsi35
Annyira szörnyü ez az eset ,h nagyon nehéz írni bármit is, rendkivül sajnálatos, nem kívánok a felelősségről sem írni, hisz mki tisztában van vele, nyilván az édesapa is , ekkora terhet "továbbvinni" pedig nem is tudom elképzelni hogyan lehetséges.Őszinte részvétem a családnak. Az elhunyt gyermekek pedig nyugodjanak békében!))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.