A New York Times vezércikkben szólította fel Joe Bident, hogy ne induljon újra az elnökválasztáson, és helyette más demokrata jelöltet indítson Donald Trump ellen. A cikk szerint Biden csütörtöki vitateljesítménye katasztrofális volt, és a Demokrata Pártban pánik alakult ki, mivel alternatív jelöltet keresnek helyette.

Annyira megreccsent Biden, hogy a New York Times is arra kéri, ne induljon újra az elnökválasztáson

Gabriel Attal francia miniszterelnök (b) fogadja Joe Biden amerikai elnököt a párizsi Orly repülőtéren 2024. június 5-én. Biden a normandiai partraszállás 80. évfordulója alkalmából érkezett Franciaországba – Fotó: MTI/AP/AFP/Julien De Rosa

Az ország érdekében Biden elnöknek el kell hagynia a versenyt

- ezzel a címmel jelentetett meg szerkesztőségi vezércikket a New York Times, amelyben arra kéri a regnáló elnököt, hogy lépjen vissza a választási versenytől és indítson mást a Demokrata Párt Donald Trump ellen a novemberi elnökválasztáson – közölte a 24.hu.

Nem szabad elfelejteni, hogy Biden hívta ki Trumpot erre a szópárbajra. Ő határozta meg a szabályokat, és ragaszkodott az általános választási vitákhoz képest több hónappal korábbi időponthoz. Biden megértette, hogy a lehető leghamarabb foglalkoznia kell a közvéleményben régóta jelen lévő, a mentális egészségét firtató aggályokkal. Bidennek azonban most azzal kell szembenéznie, hogy megbukott a saját tesztjén

- idézi a New York Times-t a lap.

A vezércikk dicséri Biden elnökségét, mondván, hogy az ország virágzott a vezetése alatt, és kezdett foglalkozni a hosszú távú kihívásokkal. Ugyanakkor azt is megjegyzik, hogy a legnagyobb közszolgálat, amit Biden tehetne, az lenne, ha bejelentené, hogy nem indul újra.

A cikk hangsúlyozza, hogy a Demokrata Párt most a nemzet érdekeit helyezheti előtérbe, és nem egyetlen ember ambícióit. Biden kampányszóvivője reagálva a cikkre, kijelentette, hogy az elnök nem lép vissza a versenytől.

Forrás: New York Times, 24.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Önkritika??? Na az egyik jelöltnek sincs. Mert ha lenne nem indulnának el, mégha a pártjuk ennyire hülye sem. Tiszta szégyen. Még falusi polgármesternek se indítanám el egyiket se más más okokból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Csizmás Kond: De a világ nem így működik :(
FLETÓ
@Horizont: Erről van szó! Labdarúgásban is le kéne cserélni egy EB, meg VB erejéig női csapatokra FIFA szinten! Na, akkor lenne igazán emancipáció!
A hölgyeknek sok jó tulajdonságuk van, pl.: meg tudják osztani a figyelmüket, tudnak anyaként gondolkodni globálisan, családcentrikusak, stb.
KisTehen
a magyar ellenzék is annyira megreccsent ...
Horizont
@KisTehen: Még mindig ennyire hülye vagy? Igen megreccsent az ellenzék, de a Tiszapárt fejbebaszta orbánod és amúgy orbánod reccsent meg, már végigbóklászta fél Európát hogy megtudja mennyien utálják. hahahahahahahaha
Horizont
@Csizmás Kond: sajnos nagyon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.