Borkai Zsolt Tóth Gabiék válására célozgatva a Népszavának azt mondta, a váláshoz vezető út semmivel sem különb, mint a jachtozás. Borkai szerint a jachtos szexbotránya csak egy hiba volt, a Fidesz elengedte a kezét, a jövő évi választásról meg azt mondta: nem Budapesten fog eldőlni, ki lesz Győrben a polgármester.

Az kiállhat, aki Isten színe előtt kimondta a boldogító igent, aztán elválik?

– firtatta a volt győri polgármester a Népszavának adott videóinterjúban, azt hangoztatva, a váláshoz vezető út semmivel sem különb, mint egy jachtozás.  Borkai arról is beszélt, hogy mindent másként tett volna polgármesterként az elmúlt négy évben, mit a jelenlegi városvezető Dézsi Csaba András. A Népszavának adott videóinterjúban Borkai Zsolt hozzátette, az pedig a legkevésbé sem tántorítja el a jövő évi megmérettetéstől, hogy mit állít róla a volt pártja.

Borkai Zsolt bevállalta, és az elvált Tóth Gabinak és Varga Juditnak is odaszúrt: "Mitől nem ugyanolyan bűn a válás, mint a jachtos orgia?"

Borkai Zsolt megválasztott, de a posztjáról november 8-án délutáni határidővel lemondó polgármester a Győri Közgyűlés alakuló ülésén a városháza dísztermében 2019. november 7-én. MTI/Krizsán Csaba

Amikor a család fontosságáról beszélünk azokkal az emberekkel, akik minden probléma elől a válásba menekülnek, minden rendben van? Az kiállhat, aki Isten színe előtt kimondta a boldogító igent, aztán elválik?

– kérdezte Borkai Zsolt, egykori győri polgármester a Népszavának adott interjújában.

Népszava:

Na de a válás és a jachtozás nem ugyanaz

Borkai:

Mitől nem?

Borkai a beszélgetésben hosszan magyaráz arról: nem gondolja, hogy ő bármivel bűnösebb lenne, mint azok, akik elválnak.

Borkai ezzel azt hangoztatta, hogy a váláshoz vezető út semmivel sem különb, mint egy jachtozás, egyben, mint a Népszava megállapította, oda is szúrt a NER kedvenc énekesnőjének, Tóth Gabinak és Varga Judit volt igazságügyi miniszternek.

Ha úgy nézzük, a kereszténységben az is legalább akkora bűn

– tette hozzá. A politikus úgy véli, hogy a jachtozás csak egy „hiba” volt az életében, viszont annak nagyobb súlya van, hogy olimpiai bajnok lett, illetve szerinte Győrt sem vezette éveken át rosszul.

Amúgy teljesen nyugodtan kiállna a pedagógusnapon bármelyik győri iskolában a gyerekek elé beszédet mondani.

A Népszava emlékeztet, hogy Borkai Zsolt szexbotránya alig tíz nappal a 2019-es önkormányzati választást előtt tört ki. Ekkor el is hagyta Fideszt, a kormánypárt úgyszintén lemondott róla. Nem is kapott semmilyen jelzést, most miként fogadják indulási terveit, de ennek amúgy sem tulajdonítana neki nagyobb jelentőséget, mivel már nem tagja a kormánypártnak.

Nem pártokkal, hanem a győriekkel és a kormánnyal foglalkozom

– közölte Borkai a lappal. Még az sem riasztja el, ha a pénz helyett inkább a Facebookra támaszkodó kampány idején újra közbeszéd témája lesz a négy évvel ezelőtti adriai jachtozás.

Ami a szexbotrányt illeti, az orgiába fulladó hajóútra Borkai Zsolt egyszerűen azzal adott magyarázatot, hogy

halandók vagyunk

Emlékeztetett, hogy mint olimpiai bajnok a sikerével annak idején nagyon sok örömet tudott szerezni az országnak, és talán Győrt sem vezette éveken át rosszul.

Nem Budapesten fogják eldönteni, hogy ki lesz Győrben a polgármester

– közölte a Népszavával Borkai Zsolt, Győr volt fideszes polgármestere.

A lap azon felvetését azonban elutasította, hogy azért indul a győri polgármesteri tisztségért, hogy megmutassa az egykori párttársainak, nélkülük is tud nyerni, és a jachtozásról szóló kérdéseken túl nem fél az Audi gyárbővítését megelőző földügyletek botrányától sem.

Forrás: Népszava, 168, rtl.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Egy pillanatig se gondolja Borkai, hogy mások "büne" az övét kisebbiti! Az meg külön szerencséje, hogy a felesége és a családja ennek ellenére mellette maradt... bár nem tudom milyenné lett ezek után a családi élete? Szóval nem kell méricskélni mások elkövetett hülyeségeit, a magadéval kell elszámolnod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Szégyenember,már-már hősnek és nagynak képzeli magát.Van pofája!
szegfue
Egy pillanatig se gondolja Borkai, hogy mások "büne" az övét kisebbiti! Az meg külön szerencséje, hogy a felesége és a családja ennek ellenére mellette maradt... bár nem tudom milyenné lett ezek után a családi élete? Szóval nem kell méricskélni mások elkövetett hülyeségeit, a magadéval kell elszámolnod!
jáger laszló
Érdekel ez valakit!!??
Engem nem!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
Hmmm..."Borkai szerint a jachtos szexbotránya csak egy hiba volt" Borkai úr téved! A hiba már ott van a házasuló felekben.
Nem ismerik egymást igazán, jön a gyerek, esküvő, nagy tervek szép otthon...aztán rájönnek hogy nem ilyen lovat akartak és még a házasságon belül titokban félrelépnek. Az esetek többségében válás a vége. A házasok nagyrésze elválik, vagy elválna ha nem lenne kiszolgáltatott helyzetben! Borkai úr felesége vagy nagyon szereti urát, vagy szolgalelkű, vagy csak kiszolgáltatott.
baxi
A jachtos ogiàt miért az adófizető polgàroknak kellett fizetni? Az nem lopàs?
namihami
@szegfue: 16.44: Van az a házasságon belüli ""jólét"", amitől gombás lehet az asszony hüvelye!
Nem akar lemondani a halidéjről! És annak ez a szégyen (ha érzi egyáltalán) az ára!
infinity
"halandók vagyunk" - mondta Borkai. Hát te és fajtád biztos!

Engem éppen most gyógyít meg Isten (korábban megmentett és feltámasztott a halálból - ez biztos, mert egyszer, amikor maghaltam, nem volt ott senki más, hogy feltámasszon, így hát maga Isten vette kezébe a dolgokat...
"Bakker, ez már megint meghalt. Ilyen nincs a világon! engedjem el ezt a történetet, vagy mentsem meg a kezeim munkáját (a kis köcsögöt)? Szeret engem és hisz bennem... Jobb egy élő kutya, mint egy halott oroszlán... na jó, mentsük meg!
De tedd be a megjegyzés rovatba, hogy már durvára unom állandóan megmenteni ezt a kis izét! Ez annyi munkát ad nekem, mint tíz másik!"

www.youtube.com/watch?v=XxtOIAfS7eA
nemkati
@jáger laszló: És szerinted érdekel valakit, hogy téged mi nem érdekel? Egyáltalán, ha nem érdekel, akkor minek szólsz hozzá?
infinity
Bocsánatot kérek! Én tényleg túl sokszor meghaltam... mármint az élőkhöz képest

Hallottam ma egy jó dumát. Azt mondja az egyik anyu a másiknak: "Elmentem a lányom olaszba, erre kitört az Etna."
Nem tudom, ki hogy fogadja az ilyen a hírt, de én egyből lementem kutyába és legszívesebben ugattam volna a Holdat.
Lendkerék
Micsoda képmutatás! Az egykori NER-csicska, ki százmilliókat keresett a Fidesz jóvoltából, hatalmas birtokokat vásárolt, aztán nem húzta be a féket időben (mert ne felejtsük, az egész fideszes kormányzati, parlamenti, állami igazgatási, önkormányzati szektor ezt a dőzsölési életet viszi, csak nagyon kevesek buknak bele), a saját elvbarátainak a félrelépéseivel indokolja, hogy neki is joga volt félrebaszni.

Persze, hogy volt joga, mindenkinek van joga, csak hát ha kiderül, és a félrebaszó konkrétan egy megyei nagyváros polgármestere, az állampárt ünnepelt üdvöskéje, akkor ne kezdjen el hivatkozni arra, hogy az állampárt más üdvöskéi is férebasznak.

És ez az ember, ilyen erkölcsi magaslatokkal indulna a következő önkormányzati választáson.

Amilyen taplók a győriek, amilyen egetverő és eszement tisztségviselőket tudtak eddig megválasztani, amilyen ordító korrupciókat el tudtak nézni, még meg is fogják újból választani. Lólengésből vagy gyűrűgyakorlatból kifolyólag. "Mert jó ember a Zsóti!"
gina
Mind erkölcstelen fidesz kurvák és himringyók.. ez a fidesz
csipetke
Csak a címre.--Ez a borkai tényleg ilyen hülye?A kettőnek semmi köze egymáshoz. A borkai-féle jachtozás sokmillióba került, nyilván nem vérrel verejtékkel kereste a rávalót borkai, TG pedig elég gusztustalan módon kufircolt félre. A kettő hogy függ össze?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.