Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, hétfőn olyan hírek jelentek meg, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványai kivonulnak az Európai Unióból.

Fidesz: "Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban tartott kormányülésen 2023. július 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A sajtóban megjelent hírektől eltérően a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) nevű szervezet nem távozik Európából, és bár valóban radikális stratégiai irányváltás van készülőben, kivonulásra a CEU Budapesten maradt részlegével kapcsolatban nem kell számítani.

A Fidesz néhány nap késéssel reagált a hírekre:

A Soros-hálózat, és annak alapítványa nem vész el csak átalakul, a dollármillók ugyanúgy áramlanak tovább.

Hozzátették:

A Soros hálózat új ifjú vezére láthatóan csak újrarendezi sorait a hatalomátvételhez, azonban a céljai az örökösnek is változatlanok: háborúba sodorni Európát, betelepíteni a migránsokat, rászabadítani Európára az LMBTQ-propagandát és hatalomra ültetni a dollárbaloldalt, amely mindezt végre is hajtaná.

A Fidesz szerint "a Soros-hálózat mélyen átszövi Európát és Magyarországot, számos szervezettel, politikussal rendelkezik a magyar baloldalon és a brüsszeli döntéshozatalban is".

Most az újratervezés zajlik, mert úgy látszik, hogy az eddigi forgatókönyv nem működött, mert nem hagytuk magunkat! A Fidesz-KDNP továbbra is mindent megtesz azért, hogy Magyarországot megvédje a külföldi dollárok befolyásától, bárhogy is alakítják, vagy nevezik át szervezeteiket, alapítványaikat. Magyarország nem fogja hagyni magát! Nem hagyjuk, hogy a Soros hadsereg káoszba sodorja hazánkat, a régiót, vagy Európát! Továbbra is nemet mondunk a migrációra, a genderre és a háborúra.

Forrás: MTI/OS

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mi van a Phallosz Athéné alapítványaitokkal?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
Mi van a Phallosz Athéné alapítványaitokkal?!
Clavigo
@Sakk Matt: Bagatell,,, Csupán csak pár száz mrd- ot csoportosítottak át ... Bagatell.,,
verőce21
A Soros-hálózat..., a sémiarcúak?

"A Soros hálózat... láthatóan csak újrarendezi sorait a hatalomátvételhez, azonban a céljai az örökösnek is változatlanok: háborúba sodorni Európát, betelepíteni a migránsokat, rászabadítani Európára az LMBTQ-propagandát és hatalomra ültetni a dollárbaloldalt, amely mindezt végre is hajtaná."
Péter2
Káosz jelen helyzetben van az országban , mivel soros bérencek vannak hatalmon , akik szétlopják az ország vagyonát , kiárulják a földeket , rászabadítják az ázsiai migránsokat az országra , hogy lenyomják a magyar béreket , nincs olyan szektor az országon belül ahol ne uralkodna káosz az orbán ekurmány és a szavazótáboruk miatt !
infinity
@Maccska: @verőce21: Hű, de hülyék vagytok! Vadítóan hülyék! Miattatok úgy érzem, hogy meg kell ütnöm titeket egy szögesdróttal körbe tekert baseball ütővel - a fideszes zombikat!
namihami
Ismét egy ""Nem, nem soha"" ciklusba kerültünk!?!?? Az előző se volt túl sikeres...
nezelodo
A hazai káoszhoz, és a gazdaság padlóra küldéséhez nem kell a fidesznek segítség a Soros hadseregtől, félkézzel el tudták intézni ezt saját maguk is.
infinity
Asszem erre helyezem ezentúl a a főhangsúly,. hogy ti, fidesz-kdmps faszopó álkeresztény csicskák mennyire buták vagytok!
Nessy
@Péter2: A káosz matematikailag leírható elméletileg magyarázható ! Az anarchia átláthatatlan, értelmezhetetlen!
gina
Elmebeteg barom, ezen már a kényszerzubbony sem segit ,,csak egy mesterlövész...most komolyan valaki komolyan veszi ezeket az agyi sérült fidesz patkányokat???
infinity
Ja, ez olyan, mint Schumacher. Két verseny zajlik a pályán. Van Schumacher és vannak a többiek.
infinity
A hét éves Bogdánnak boldog gyerekkora volt, aztán meghalt - ilyen az élet, meg lehet halni benne!
infinity
Engem már kétszer megkínoztak, Többször nem fognak!
Addig harcolok az elrablóimmal, amíg mindannyian bele nem halunk!

A kurva anyád adja magát ingyért - velem halsz, geci !!!
Menőmanó
Orbán tiszta Don Quijote, harcol a nemlétező Soros hadsereg ellen. Kkitalált ellenségek ellen nagyon tud harcolni, de a valóságos infláció ellen elég kudarcos.
Mondjuk az uniós pénz ellen is eredményesen harcol, mert nem kap egy huncut fillért se.
simmering73
Ennél nagyobb káoszba már nem lehet sodorni, amekkorába ti sodortátok, more. Rád férne egy hosszabb pihenő, mondjuk a festői szépségű Szent Ilona szigeten.
Nyírfa
Bármikor, gondolkodás nélkül lecserélném Orbánt Sorosra, Dobrevre vagy akár egy ismeretlen arcra, akinek van mérhető IQ-ja.
nezelodo
Azért elég vicces, hogy ezek a Soros pénzén felhizlalt fiúk mindennek a fordítottját teszik mint amivel behazudták magukat a hatalomba! Mindenkit gyaláznak, kisemmizenek aki segítette őket, a keresztelő papjától az átvert választókig, akiket naponta szembeköpnek, és a létbizonytalanság szélére sodornak. Nem lesz ebből nagy baj, Vitya?
Nessy
@Őrnagy, : Magának tabu, hogy goromba, sértő jelzők nélkül válaszoljon bárkinek, aki nem szólt gorombán sem magához, sem máshoz, csak leírta a véleményét. Hogy nem egyezik a magáéval? Van ilyen! Lesz is még sokszor!
verőce21
Láttuk már a "dicsőséges 133 nap"-ban, hogy ilyen Soros-féle sémiarcúak mire képesek az országban...! Azt hiszem erre egyetlen normális választó sem fog szavazni többé Magyarországon...!

Van itt belőlük a blogon is néhány mintapéldány, köszönjük nekik az ijesztő hozzászólásaikat, csak megerősíti a kormánypártokat az újabb győzelmek felé...! :)
Dr. Proktor
Már alig várom hogy "A mi bölcs hadvezérünk"- nek kell hivatalosan szólítani a felcsúti kisgömbőcöt...
Hadvezér? - akinek csak lopásra és félrevezetésre van esze!
kereső
Nem kell ehhez a "Soros-hadsereg", elég a fideSS-kdnp .Káosz meg már van-orbán az új államalapitó kiforgatta sarkaiból az országot, igy aztán sem a kereszténységhez, sem a "polgári konzervativizmushoz" semmi köze nincsen. Annál inkább a feudalizmushoz, a fasizmushoz.
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 23.29

:)) Csak egy sehallselát Dömötör.
Pálinkás Pál
remélhetőleg a kissoros pénz helyett takarítókat küld...
csipetke
Mi van? Nem találtak még új ellenségképet?Eddig Soroson lovagoltak, most meg azon,hogy megszünteti a tevékenységét. Szólni kéne orbánnak,hogy ez a ló megdöglött,szálljon le róla...
ómió
Pedig ezentúl a beépített csicskái "fáradoznak" majd ezen!
kereső
@csipetke: Magyarország orbán irányitása alatt már elég régen felült arra a döglött lóra.
telegdilaci
@Sakk Matt:Nem a Soros hadsereg hanem a kormányzáshoz nem értő Orbán és bandája sodorta káoszba az Országot,addig amíg jöttek az Euró ezer milliárdok az Országba,most hogy nem jön a pénz nem tudnak mit kezdeni ezzel a gazdasági helyzettel,nincs növekedés! amikor ömlöttek a támogatások akkor kellett volna vissza fogni a költekezést,ahogy normális Országok csinálták,tartalékoltak,és most nincsennek akkora bajban mint Magyarország!
Dr. Proktor
@csipetke: Orbán alatt minden ló megdöglött, az ország is követésben van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.