gybognarjr

Gázai hadművelet: amíg a Hamász veszteségei hatalmasak, addig az izraeli oldalon elmaradt a vérfürdő
A Hamas veszteségei személyzetben mind gyorsan pótolhatók a háború után, kiképzésük is gyors, 4-6 hónap. A nagyobb veszteség az infrastruktúra károsodása és a tapasztalt vezetők hiány egy ideig. Terrorszervezeteket szinte lehetetlen megsemmisíteni, csak úgy lehetséges, ha a támogatásuk megszűnik. Erre nincs esély. A tény viszont, hogy pénz nélkül nincs háború.
Öt éve nem ittam egy kortyot sem – bizonygatja a magyar sztárzenész
A kényszernek engedni, amikor nincs már választás, elismerhető józan tett. Az előző 50-55 év felelőtlenségét csak nagyon kicsit enyhíti.
Durván beszóltak neki: azt nem említette Szijjártó Péter az EU-s ülés kapcsán, hogy milyen durva kérdést kapott a litván kollégájától
Jellemző: Az ország, aminek egyetlen diplomatája sem maradt, csak egy idétlen, mocskos szájú, Orosz bérenc kakadu, TÍZ EZER diplomata útlevelet adott ki, köztük a Budapesti Orosz kémközpont alkalmazottjainak is.
Kiderült: Ütközött Szijjártó Péterék repülője, súlyos károsodást találtak az augusztus 20-ai repülés után
@percsi: Wizz Air állította, hogy a nagyobb kárt nem a madárral való ütközés okozta. Egyil hajtómű lett hibás, de az okát nem nevezték meg. (viktorka féle HADITITOK). A nagyobbik, kuoltséges kár okáról tehát csak spekulálni lehet.
Kiderült: Ütközött Szijjártó Péterék repülője, súlyos károsodást találtak az augusztus 20-ai repülés után
@Peller Anikó: Wizz Air állította, hogy a nagyobb kárt nem a madárral való ütközés okozta. Egyil hajtómű lett hibás, de az okát nem nevezték meg. (viktorka féle HADITITOK). A nagyobbik, kuoltséges kár okáról tehát csak spekulálni lehet.
Kiderült: Ütközött Szijjártó Péterék repülője, súlyos károsodást találtak az augusztus 20-ai repülés után
A négy luxusgépek árát és üzemeltetésük költségeinek egy részét, sok-sok milliárdot, a nyuggerek fizetik, több elmaradt nyugdij emelésükkel, a többi az adófizetőket terheli. Erre szavazott a döntő többség 2010 óta. Erre szavaznak majd 2024-ben is.
Holtan találták Putyin barátjának lányát
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Mi a cél, tanulság levonása a hozzászólásának. Tény, hogy egyes emberek, akiknek rengeteg felesleges költőpénze van, szeretik ezt fitogtatni, maguk iránti büszkeségük ezt diktálja, anyagias hitük szerint így többnek tartják magukat. Könnyű luxus dolgokat venni, sokkal nehezebb tiszteletreméltó, másokkal is törődő, felesleges pénzük egy részét adományra fordító, humánus embernek lenni. Mikor, mennyi adományt adott a rászorulóknak a viktor és a koszos bagázs?
Inflációs Index: Magyarország cudarul áll, még Ukrajnában is kisebb drágulást mértek
@Németh István:@csak úgy...: @csak úgy...: @kereső: @Németh István: Maga egy nemzeti rasszista barom!
Hatalmas ukrán ellentámadás indulhat: átkelt a Dnyeperen és hídfőállást szerzett az ukrán hadsereg
@Shikari: Imádja az Oroszokat és várja, hogy felszabadítsák Fidesztánt a hatalmon levő náci, fasiszta kormánytól? Ha a maga családját kínoznák, megerőszakolnák, kirabolnák az Orosz háborús bőnözők, maga biztos örömmel venné ezt, is.
Recesszióban a magyar gazdaság: Kínzó döntést kell meghoznia Matolcsynak
Bevezethetnék a Kinai Yuant, azt elég stabilan tartja a dollárhoz való kötöttsége.