Orosz katonai bloggerek sikeres ukrán partraszállásról tájékoztattak.

Hatalmas ukrán ellentámadás indulhat: átkelt a Dnyeperen és hídfőállást szerzett az ukrán hadsereg

A folyó Herszonnál már több kilométer széles. Forrás: Pixabay

Híradások szerint az ukránok az elmúlt napokban megvetették a lábukat a Dnyeper-folyó keleti partján, Herszon megyében – írja a 24.hu. Herszon városának közelében egy sikeres partraszállást követően már több kilométeres partszakaszt tarthat ellenőrzése alatt az ukrán hadsereg, Oleszkij településtől északra. Az Intstitute for the Study of War nevű amerikai kutatóintézet szerint egyelőre nem világos, hogy milyen léptékű hadműveletről van szó.

Az ukránok novemberben foglalták vissza a Dnyeper nyugati partját Herszon városával együtt az orosz megszállóktól. Akkor meg sem kísérelték az átkelést a több kilométer széles folyón. Egyes kommentek szerint a mostani hídfőállás megszerzése is egy másik ellentámadásról terelheti el a figyelmet.

Forrás: 24.hu
Fotó: Pixabay

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Maccska: Ha szláv belharc, akkor miért is van nálunk Európa legmagasabb háborús inflációja?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
polgarb
@Maccska: Hallatszik az tutsek-tót,csak hallás kell hozzá!!
Nessy
@Maccska: Ha szláv belharc, akkor miért is van nálunk Európa legmagasabb háborús inflációja?
Nessy
@KisTehen: Nem az ukrán, a magyar infláció érdekel!
kereső
@Maccska: "szláv belharc"- akkor Magyarországon miért is a háborús veszélyhelyzet?
kereső
@KisTehen: Aszondod, hogy a fogyasztás generálja az inflációt? Menj legelni barom!
Clavigo
@Shikari: Te is így tanultál úszni,muzsik ? Szerencséd van,hogy befogadtunk..
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Menj legelni boci! A KSH jelentése szerint 2022 februárjához képes 10,1%-al csökkent a vegyes termékkörú kiskereskedelmi boltok forgalma. Ezen belül az élelmiszerek forgalma 9,8% csökkenést mutat. Az üzemanyagoké 12,4%. Szabad érdeklődnöm, hogy ezen időszakban mennyivel is csökkent az "általános" infláció- a KSH szerint 0,2%-al. Az élelmiszer termékek árai meg nőttek. Menj legelni barom...
kereső
Megkötzelitőleg ilyen hatása lesz a kötelező akciózásnak is- hiszen a boltok az árstop mellett is akcióznak. Lehet, hogy a kormány nem jár a spárba, alidl-be, az aldiba? Mert ha ott vásárolna, akkor nem találnának ki ilyen baromságokat, amely nem mellesleg még inkább csökkenti a falusi kis boltok forgalmát- mert már igy is sokan bejárnak a városba "multikhoz" nagy bevásárlást intézni. Na erre mondja a "paraszt"- nem x@rtunk a kútba, csak a kávájárára- onnan potyog befelé.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Térjünk vissza az eredeti cikkhez- nagyon el lesznek ismét 3,14-csázva az oroszok!! Mit szólsz boci, milyen lesz ennek a visszhangja Moszkvában? Te első kézből meg tudod mondani.
gybognarjr
@Shikari: Imádja az Oroszokat és várja, hogy felszabadítsák Fidesztánt a hatalmon levő náci, fasiszta kormánytól? Ha a maga családját kínoznák, megerőszakolnák, kirabolnák az Orosz háborús bőnözők, maga biztos örömmel venné ezt, is.
kereső
hvg.hu/nagyitas/20230423_Megtorhetetlenek_ukran_haboru_fotokiallitas

Csak erős idegzetúeknek! Együttérzésre képtelen,- erkölcs nélküliek kiméljenek!
Clavigo
@Shikari: Balf@sz vagy Bugsy.. meg bunkó is .Idióta lápi móc.
teuton
@KisTehen: Aha, tehat az energiaar??? A 12 forintos paksi atom meg az ötödaras orosz gaz miatt a legmagasabb az inflacio??? Az elelmiszereknel meg 3x magasabb, mint Europaban!!! A nemet inflacio jelenleg 7,4%, neked ott az istalloban mennyi, Nagy Marha???
teuton
@Shikari: Azt mar bevallottak az oroszok, hogy az agyutöltelekeiket a börtönökböl toborozzak, de TEGED honnan toboroztak??? Az agyutöltelekek havi több millat kapnak -forintban szamolva- ami a oroszoknal akar egy evi fizetes is -meg persze ingyen temetes-, de a tulnyomo többseg nem elni tul a 6 honapot. TE mennyit kapsz a napi 25 oras baromkodasaidert?
Clavigo
@Shikari: Túl nagy lett az arcod,,migráncs.. Fizetésemelést kaptál..?
jáger laszló
Ukránok már a Dnyeper bal partján ijesztgetik az oroszokat!!???
Na és hányan keltek át a folyón!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
teuton
@Shikari: Hascsikari, KÖZETEK (az oroszok oldalara!) termeszetesen enm all normalis, oda csak zsoldosok mennek, vagy lasszoval fogjak a hadköteles fiatalokat, meg viszik a börtöntöltelekeket! De mar több 10000 orosz fiatalnak sikerült elmenekülni a behivo alol. Az ukran oldalon pedig több 1000 önkentes harcol... Na ez a különbseg!!!
teuton
@Maccska: Kepzeldd herelt kandur, en VELED ELLENTETBEN dolgozom -amikor kedvem van hozza-, de amikor nincs es alszom, akkor is penzt termel nekem az internet! Ja, ehhez esz is kell, meg több nyelv ismerete, ezert nem neked valo, te csak trollkodj apropenzert napi 25 oraban!
kereső
@KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: Te tényleg azt, hiszed, hogy normális vagy? Milyen energia árról beszélsz? A rezsicsökk-ről? A huszodárral kevesebbért beszerzett gáz-és olaj árról? A paksi 12 forintos árról? Miről hadoválsz boci? Azt hiszed, mindenki agyatlan- és nem tudja, hogy orbán ész nélkül nyomatja a papirbankót- mesterségesen fenn tartva a forint gyenge árfolyamát- mert a befolyt áfa összege tömi költségvetés likát, a fogyasztás meg- bár mennyiségében csökkenő növeli a gdp-t, igy aztán papiron nagyon szépen mutat a "gazdasági eredmény". Csak egy a bökkenő- a "fogyasztó" nem orbán szerint gondolkodik- hanem a pénztárcája szerint- ezért is jelent meg mostanra(március) egyre nagyobb kiskereskeskedelmi forgalom csökkkenés- amely eddig egyáltalán nem hatott az inflációra. Figyelsz barom?? Csökkent a benzin fogyasztás- 12,4%-al, csökkent a gáz -és áram fogyasztás a jó időnek köszönhetően is. Akkor miért nem csökken az infláció? Ja, és mi lesz igy a gdp-vel, a költségvetés bevételeivel?
Ami meg az oroszokat és titeket illet: tudod a net nem felejt, hiszen a nap 24 órájában olvasni tőletek az orosz scheggek nyalását, Ukrajna aprhendálást, és azt, hogy az az ország nem is létezik. Remélem, de nagyon , hogy az a nem létező ország a nem létező népével beleveri az orrotokat a saját x@rotokba!
teuton
@Shikari: Analfabeta migatyankos letedre persze nem tudsz olvasni... OROSZ bloggerek közöltek a hireket! Eleg lenne csak a cimet elolvasnod, de az IQdbol meg arra sem futja...Egyebkent meg hogy is van azokkal az orosz zsoldosokkal meg börtöntöltelek-agyutöltelekekkel, hanyan eltek a több 10000böl eddig tul a 6 honapot es lettek milliomosok vagy szabadok? Az OROSZ hirek szerint több, mint 2/3 koporsoban vegezte, ha egyaltalan össze tudtak belölük valamit kaparni...
Nessy
@durbincs: Drága halfarok! Tapintatosan közlöm, hogy technikailag sem bér, sem egyéb köcsög nem lehetek! Legyen szép napja!
szegfue
@Nessy: 14:33 Gratulálok!! Rövid, tömör és nagyon frappáns!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.