Gyurcsány Ferenc lebetegezte a Fecebookon Orbán Viktort a kormányfő veszprémi hitleres beszéde miatt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Orbán Viktor szerint Hitler is az európai egységről álmodozott.

Gyurcsány porig alázta Orbánt a hitleres beszéde miatt: "Beteg ez az ember"

Orbán Viktor miniszterelnök, Porga Gyula polgármester (Fidesz-KDNP) és Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (középen, b-j) a veszprémi ActiCity Tánc- és Mozgásművészeti Központ megnyitóján 2023. május 12-én. A központ a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (VEB2023 EKF) program támogatásával 11,2 milliárd forintból épült. MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor pénteken Veszprémben, az ActiCity Tánc- és Mozgásművészeti Központ ünnepélyes megnyitóján azt mondta,

az európai államok együttműködése mindig nehéz és bonyolult dolog volt. Az a tény, hogy a Római Birodalmat különböző harcias törzsek döntötték meg és egyes területeit más és más törzsek foglalták el, el is döntötte Európa sorsát: eldőlt, hogy Európában saját nyelvvel, saját kultúrával, saját ösztönvilággal rendelkező nemzetek lesznek – fejtette ki.

Orbán hozzátette: ez rivalizálásokat, konfliktusokat, területi és hatalmi vitákat hozott, de a nemzetállamok felett Róma bukása óta mindig ott lebegett "egy álom, egy kísértés", hogy újraegyesítsék, egy birodalomban fogják össze a hajdani Róma területeit, vagyis Európát.

"Bizánc, Nagy Károly, Ottó, Napóleon, Hitler más-más alapokon, de mindegyik európai egységről álmodozott" – mondta a miniszterelnök, aki szerint ez ma is így megy. Egyszerre van jelen az önálló nemzeti lét és a birodalmi gondolat, a nemzeti kultúra és az európai értékek, a szuverenitás és az "ever closer union", ahogyan Brüsszelben mondják

- tette hozzá Orbán.

Úgy vélte:

ha szerencsénk van, megtaláljuk a kényes egyensúlyt a nemzeti szuverenitás és európai együttműködés között, ha nincs, akkor "elbillen a dolog" és "nemzeti konfliktusok aknamezője" vagy "bürokratikus hatalmi gépezet" lesz belőle, amely visszaél a hatalmával.

Kijelentette:

az egyensúlyhoz hazájukat és Európát egyaránt szerető, toleráns és erős, "Pannon-féle vezetők" kellenek. Szerinte ez ma "ritka, mint a fehér holló", helyette intolerancia, gyengeség, szívtelenség van.

Erre reagált Gyurcsány egy Facebook-posztban.

Azt mondja Orbán, hogy Hitler is európai egységet akart.

Beteg ez az ember

- kezdte posztját a DK elnöke.

Gyurcsány hozzátette:

Hitler nem egyesíteni, hanem leigázni akarta Európát. Hitler nem Európát építette, hanem a nemzetiszocialista Németországot, a Harmadik Birodalmat, emberek tízmillióinak élete árán. Hitlert bármilyen módon emlegetni a mai európai gondolat mellett beteg, ocsmány gondolat és szöveg.

Európa szemére vetni, hogy nincs béke és jólét önfelmentő ordas hazugság Orbán szájából. Egyrészt az Európai Unióban béke van. Mellettünk dúl a háború, és éppen azért akarjuk megleckéztetni az agresszor, gyilkos orosz elitet, hogy elmenjen a kedvük attól, hogy velünk háborúzzanak. A magyar kormányfő éppen ennek áll ellen, ő valójában az orosz háború pártján áll.

Ami meg a jólétet illeti:

Majdnem minden fejlesztés mögött európai pénz van az elmúlt 15 évben. Most éppen Orbán kuncsorog európai pénzért. Aztán meg talán nem kellene ellopni az európai pénzt. Ezer milliárdokban mérhető az a pénz, amennyi az elmúlt évtizedben Orbán köréhez került.

Beteg ez az ember.

Intellektuálisan, erkölcsileg, politikailag.

És ahogy látom, megbetegíti hazánkat.

Gyógyulni kellene már.

Forrás: 444.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Apropó: Orbán hogyan mehetett át bármilyen vizsgán, legyen az érettségi vagy egyetemi? Ordítanak a tudásbeli hiányosságai. Nem véletlen, hogy retteg minden vitától, és még az időjárást is papírrról olvasná fel, pedig csak ki kéne néznie az ablakon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
ez is meg a hadsereg parancsnok is elbujhat a tudatlanságávalhitlert is levehetné meg trumpot is a palettárol orbán mert ezek leszerepeltek vele egyetemben
Nyírfa
Ábel elmondja Káinnak az igazságot, rámutatva, hogy gyógykezelésnek kellene alávetnie magát. Hosszan tartó gyógykezelésnek.
Nyírfa
Apropó: Orbán hogyan mehetett át bármilyen vizsgán, legyen az érettségi vagy egyetemi? Ordítanak a tudásbeli hiányosságai. Nem véletlen, hogy retteg minden vitától, és még az időjárást is papírrról olvasná fel, pedig csak ki kéne néznie az ablakon.
Toller Béla
Most nekünk kell mindenkitől elnézést kérni bocsánatért esdeni, ez a bunkó meg nem is tudja, mit tett ! Elképesztő, hogy egy ostoba, ézéketlen, a dolgokat meg nem értő, emberi alakot felvett pincebogár tud nálunk a markában tartani gerinctelen, amúygy jó képességű embereket ! A jövőre nézve - ez megengedhetetlen !
Macskaszem
Egytértek Ferivel, de az, hogy porig alázta, egy ordas tévedés.
Orbánt nem lehet porig alázni, mert a legnagyobb cudarság is ráfér a pofájára. A pofabőre is kevlárból van.
Macskaszem
@Shikari: Te meg ne egyél annyi birkatápot, mert túl sokat bégetsz.
nemkati
@Horizont: ma 15:10
Persze, hogy táncház megnyitóján beszél, hol máshol beszéljen egy pávatáncos?
Mert hát ugye emiatt költözött be a Várszínházba is, hogy méltó helyen pávatáncolhasson nem?
Nem mellesleg Karmelita kolostor. Mindössze 90 évig volt az, 1784 óta színház. Amíg egy elefánt be nem tette oda a lábát.
gina
@Pegero: Félkegyelmü a jó édes Anyád te beteg arab, ez a szemét hitlerutánzat mehet a szemétbe, aljas kis zsiros cigány, nem tudja meghazudtolni a sötét fajáját mint te sem a tiéd, Allah szemete
gina
Gyurcsány nem a kedvencem de teljesen igaza van, ez az ember agyilag testileg nagyon beteg egy skizofrén állat, bocs állatok,,, udoritó egy pojáca, mit képzel ki iö?? csak egy pucér alja sötét gypsi
Macskaszem
@Shikari: Tegnap azt írtad, hogy a meleg a magyar szóval behelyettesíthető. Hülye buzi!!!
Macskaszem
@Shikari: A kecskebaszók azt hiszik, hogy azok aberráltak akik nem kecskével ßasznak.
Macskaszem
@Shikari: Kecskebaszó orbánszopó barom.
simmering73
"Orbán Viktor mai mocsok-beszéde végkép bebizonyította, hogy magyaroroszág miniszterelnök vagy egy tőrölmetszett provokátor, vagy egy virtigli fasiszta. Nem azért mondom, de egyik lehetőség szörnyűbb mint a másik."
varosikurir.hu/orban-viktor-a-provokator-legujabb-mocsok-beszede/
kereső
@Nyírfa: Jogi karon akkoriban a történelem felvételi tantárgy volt!!!
kereső
Mennyire kell egy embernek látszónak genyának lenni ahhoz, hogy párhuzamot vonjon hitler Európája és az unió között???
kereső
Téved Gyurcsány- orbán nem "beteg". Orbán egy aljas, gonosz bosszúálló - aki mostanra teljesen elveszitette "ember jellegét". Ez nem betegség...ez orbán.
kereső
Ez a barom, bele sem gondol abba-, hogy hitler európájában ő valószinűleg meg sem születhetett volna..., vagy ha igen, akkor egy gettóban, vagy koncentrációs táborban- se nnem szőke, se nem sudár, se nem kékszemű tiszta fajú...
Eladott Ország
@kereső: ma, 16:56 ♦ Orbán azért ócsárolja Európát, mert az ottani jólét veszélyezteti a hatalmát. Ráadásul Brüsszel folyton rácsap a körmére a kis mohónak, meg még európai normájú szabályokat is akarnak betartatni vele a magyarokat védve!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/333574306_1417585985669974_3985994727892112499_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=P5tN9LZgYUoAX-a8pGw&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA9n7HbY3sBorq_bpXIfQ18fT9tR9Llc3nSJwK_NBCeeA&oe=6462857F
Szügyig eladósodva . legatyásodva áll a nép és ölbetett kézzel nézi, egy elmebeteg ámokfutását. Gratulálunk magunknak. Csak állunk mint f...a lakodalomban !
www.facebook.com/photo/?fbid=499389295683605&set=a.388701043419098
Ezt a rendszert szolgálni, a fideszt aktívan szolgálni az több mint bűn, szégyen, és szégyelljétek magatokat.” ...
( Gyurcsány)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/327737151_6429937700367621_2646271582917037494_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=klr33nQY0o8AX8ifVNq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDXE6_G-kokTZUplW3Y7CGeBpSbbil-Nu24fjF-MpaPvg&oe=6463BB1C
kereső
@Eladott Ország: A bűnöző kormány "ellenfele"/és ellenzéke sem!!! nem vesz részt az erkölcs nélküliek "parlamentjének" munkájában.
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.02

Erre a rendszerre, amely Gyurcsány szerint is szégyen , és szégyellje magát mindenki, aki aktívan szolgálja, az ellenzék, Gyurcsánnyal együtt, felesküdött.
dr. prédikátor
@Shikari: te mocskos himringyó!!! te meg bazd meg a retkes cigány kurva anyádat, takarodj a redves picsába te bélféreg ,ott vinnyoghatsz!!!
Nyírfa
@Horizont: @Macskaszem: Kapjátok össze magatokat, mert nem lesztek méltóak a kisnyilasok kultúrfölényéhez! :D:D:D
dr. prédikátor
Én már régóta mondom , a cigány lókupec teljes mértékben a náci eszméket akarja megvalósítani!!!
rokker33
Hitlerrel csak jól járt Európa.A sok kampósorrú selejtet eltakarította Európából a cigók is kaptak a jóból, akik meg a nácik oldalán harcoltak azoknak nem kellett félnie. Orbán jól beszél csak ez a kampósorrú alkoholista csótány vette magára :)
Nyírfa
@Horizont: 17.22

A kis shikari azt terjeszti magáról, hogy tanár...na, képzeld! :D:D:D
Nyírfa
@rokker33: 17.27

Eddig is számtalanszor adtad bizonyságát annak, hogy szar ember vagy, de túlteljesítetted: téged nem lehet embernek nevezni.
Nem mellékesen azt kívánom, hogy az egyik újraszületésed a náci Németországban történjen, zsidóként.
verőce21
Minden országnak meg kell őrizni nemzeti identitását Európában...!
Ennek itt évezredes hagyományai vannak. Nincs létjogosultsága az Európai Egyesült Államoknak. Hiába próbálkoztak ezzel a Római Birodalomtól napjainkig, minden kalandor belebukott...!
Ditrich
Azt azért tudni kell hogy a Wimari németországban óriási szegénység,nyomor,munkanélküliség,bűnözés uralkodott! Ismerős párhuzam ugye? Ez szolgáltatta a kimeríthetetlen üzemanyagot az NSDAP nak. Hitler megoldást igért ezekre a problémákra a németeinek! De milyen áron? Mellesleg nem hazudozott össze vissza sok mai politikusal ellentétben! Minden elmondott beszédeiben és előre le írt hires hirhedett könyvében a Mein Kampfban! Csak éppen senki nem vette komolyan a ,,cseh káplárt,,!
balos
@Maccska: Remélem tudod,hogy a déd apádnak is metszették a tökét,mert akkor még zsidós volt a családod,amíg nem jöttek a náci-nyilasok akikkel üzletelt a megmaradásért!
Németh István
A hülye-gyerekekre jellemző, hogy nem tudnak gondolkozni! Így nem érdemes az egymást vegzáló baromságaikra sem reagálni! Egymást szidni leugatni könyebb, mint valami értelmeset HANG-SÚLYOZOM értelmeset írni!
Az usa-nató estét az Eu.vezetés helyzetét és az usa nagykövet beteljesedését! ismeritek!
jáger laszló
Gyurcsány F ,Orbán V hitleres beszédét a ME politikai munkássága közé sorolta annkl is a legmélyebbik részére helyezte.
Ennyit a beszéd méltatásáról!!.
barátilag
J.L.
teuton
@Maccska: Nesze analfabeta! Hasonlitsd össze a Nyugat-Europba települö akkumulatorgyarak környzetvedelmi elöirasait, allami tamogatasait es egyeb felteteleket a gyar telepitesehez es a magyarokat! Auz irni, hogy oda is települnek, olyan baromsag, mint amikor a fitymasz azt houza fel peldanak, mennyibe kerül az aram Nyugat-Europaban! Csak "felejtik el" összehasonlitani, hogy mekkora ott a minimal-/atlagber! Meg a gyarban mennyit keresnek a dolgozok! Mert ugye almat a körtevel...
Nyírfa
@teuton: Mint a robotok. Megvannak a címszavak, és azokat variálják témától, logikától teljesen függetlenül. Aztán benyomják a hahaha-gombot, és kihirdetik a győzelmet.
csak úgy....
@verőce21: hol volt 160 évig a nemzeti identitásotok,mikor a török volt az uratok, - vagy mikor a habsburgok évszázadokig, akik alatt a hivatalos nyelv a német és a fönemeseitek nem tudtak magyarul? vagy a több mint 40 éves ruszki elnyomás, amit a mai napig visszasírtok ?!
Nyírfa
@csak úgy...: Egy kis kiigazítás: a ruszki elnyomással azért nem bajlódtunk, mert volt egy államfő, aki ezt a feladatot magára vette, és minden igyekezetével azon volt, hogy szolgálja ezt az, olykor úgy érzem, érdemtelen népet.
jáger laszló
Én találkoztam orosz katonákkal még az 1970s években mert 1 laktanyán belük volt a körletünk a mezőkövesdi/klementínai/laktanyában,de elnyomást nem tapasztaltam sem fizikai sem más értelemben!!
Ez is az igazsághoz tartozik!
Ennyit az akkori viszonyokról
barátilag
J.L.
verőce21
@csak úgy...: Persze, voltak elnyomók. Olyan időszakok más népeknél is voltak. pl. a mórok, vagy a törökök a Balkánon...
De a lángot itthon mindig vitte valaki: Balassi, Zrínyi a költő, Felvinczi, Rádai Gedeon, majd a nagyok, Jókai, Petőfi, Arany, stb. 1844 óta pedig (az 1844. évi II. törvénycikk alapján) az ország kizárólagos hivatalos nyelve.

De más népeknél is megfigyelhető Európában a nemzeti törekvés... Macedónok, Montenegro, horvátok, szlovének, szlovákok, a balti államok, stb. Ezek nem hiszem, hogy egy közös nagy elnyomás alatt szeretnének élni...! És Luxemburg, Svájc, Lichtensteinben sem vagyok biztos...!
Nyírfa
@Maccska: tegnap, 22.33

Röviden: nem vagy azon képességek birtokában, hogy meg tudd ítélni, ki államfő, és ki nem az. És ez alatt nem a címet értem, hanem a minőséget.
Edebácsi
Az európai egység legnagyobb "álmodozója" Orbán Viktor lennet, - ha ő lehetne a vezetője.
kereső
"Itt áll előttünk egy kicsinyes gazember. Politikust játszik. Államférfiúi szerepben tetszeleg. Közben csak egy görcsrángatta útonálló." /GyF/
kereső
@sgl: Az. Láttál te ettől a balkáni lótolvajtól valamikor is "nagyvonalúságot"??? Egy kicsinye, bosszú álló gazember- ez orbán. Én nem hiszek az "elmebetegségében"- orbán tudatosan az, akii. Minden mondata, minden szava kiszámitott- ezt a legutóbbi beszédet "Európa kultúrális fővárosában"- már maga ez is oximoron orbánnal, akár a kreml beszédirója is irhatta volna putyinnak. Katasztrófa az országra nézve- de nem beteg!!!
jáger laszló
Hát ehhez is 2fél kell!!
1.a szoptató,2.a szopó!!
Mindenki maga választja meg a térfelet és a z adott feladatot a maga számára bizonyos határok között
Itt is ez történik...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
De, ugye, ez a "porig alázó" aljas efftársi hazugság csak azután jött, hogy Böszme efftárs a régi efftársi jelszót, miszerint "világ proletárjai egyesüljetek", egy feles után úgy kurjantotta el, hogy azzal semmiféle bolsi "egységre" nem utalt!?
telegdilaci
@Horizont:Orbán utánozza Hitlert,valójában hasonlóan Hitlerhez Orbán is manipulálja az Embereket,mindig talál egy ellenséget aki ellen uszíthassa a Lakosságot,a hazugságaival egy Pchiopata!
frank
Gyurcsány semmit nem ért a történelemből.
Ungvári a nagy történészetek, meg megvédte Orbán Viktort.
Hiteles amit előadott ,azt nyilatkozta a baloldali.
frank
Sajnos az itt kommentelők 70 %-a agyhalott buta baloldali.
Adott az új kétharmad. 2026-ban is.
Addig még tartsátok életben Gyurcsányt,szüljetek pár Lilikét és Hadházit.
frank
Horizont ! Itt a háború kirobbanásáról nyilatkozgattak. Nem a fősodorban elkövetett háborús
bűnökről,ami természetesen menthetetlen örökké.
Néro2
Ferkének már nem kellett.
A várbeli desznyó önállóan képes saját magát minden nap , alázni ,értelemes emberek előtt az egész világon.
Egyébként meg , hogy trágyagilisztái Nemzeti Rohadványán amit Magyarországnak titulál azt se értik mit beszél zakkant elmeháborodotjuk legyen az ő bajuk.
Ő trágyadombjuk ö dolguk.
Közöm hozzájuk ?
Szén-gyelném ha lenne.
kereső
@Horizont@frank:Ne keverjétek már: Böröndi altábornagy nyilatkozott a 2.vháború kirobbantásáról.
Orbán Veszprémben az európai egységről "értekezett"..."hitler is azt akart!!!"-szerinte.
pacal
"Gyurcsánynak nagyon is igaza van. Aki az európai demokráciák szabad és önkéntes szövetségét Adolf Hitlerhez hasonlítja, az nem normális, hanem egy elmebeteg. Aki ezzel uszítja az embereket, az nem felelős politikus, hanem közveszélyes gazember. A magyarországi liberálisok mindig csavarnak egyet a dolgon, általában soha nem úgy látják a valóságot, ahogyan van. Orbánról is évekkel ezelőtt kitalálták, hogy nem antiszemita, nem náci, a diktatúrája nem diktatúra, nincsenek elvei és rögeszméi, csak taktikus megfontolásai. Majdhogynem egy zseni. Ebből egy szó sem igaz.

Ezzel szemben a valóság az, hogy abban az országban, ahol minden pozícióban Orbán emberei ülnek, ahol nincs tőle független igazságszolgáltatás és parlament, ahol minden fontos döntést Orbán hoz meg, ahol nincs a hatalomnak kontrollja, nincsenek fékek és ellensúlyok, ahol demokratikusan nem lehet leváltani az ország egyharmada által támogatott pártvezért, az diktatúra. A diákokkal szembeni brutális fellépés mutatja, hogy lenne itt erőszak is, ha lenne ellenállás. Azért nincs fizikai erőszak, mert nincs rá szükség, mert a „szabad” sajtónak álcázott cinikusok is neki falaznak.

Orbán „biológiai vírusról” szóló beszéde, náci beszéd. Ez olyan szöveg, mint Hitler szövege. A liberalizmust „Soros”, a „nevető zsidó”, neve alatt azonosítani a kommunizmussal, az a Mein Kampf. A sorosozás zsidózás. A „kevertfajúzás” fajelmélet. Arról pedig már régen nincs szó, hogy „Orbán nem hisz semmiben, csak a hatalomban”, mindent csak felhasznál annak érdekében. Ezzel szemben a valóság az, hogy Orbán nagyon is hisz a saját téveszméiben, az ő messiási szerepében, keresztény kiválasztottságában és küldetésében, az antiszemitizmusában. Orbán egy antiliberális náci."

nepszava.us/gyurcsanynak-igaza-van-orban-igenis-elmebeteg/
csak úgy....
@verőce21: "Persze, voltak elnyomók." - a mostani elnyomók elöl is menekül a magyar, mondhatnám látványosan,persze ezt te megint félremagyarázod a fidesz kedvére de leszarom, ez lesz a magyarság veszte! normális,tanult emberek nem fognak magyarországon maradni,
itt a bizonyíték!
Továbbra is mennek el az orvosok
2019-ben 748;
2020-ban 702;
2021-ben 733;
2022-ben 789 orvos számára adtak külföldi gyógyításhoz igazolást
444.hu/2023/04/24/tovabbra-is-mennek-el-az-orvosok
és akkor símogathatjátok shikarival a nemzeti identításotokat! :)
verőce21
@csak úgy...: Azt szeretem benned, hogy te egy reneszánsz ember vagy, mindenhez is értesz...!

Vagy inkább egy sokoldalúan képzetlen lúzer?
csak úgy....
@verőce21: csak nem engem vársz reggel óta? :)
nagyon nagy szarban lesztek, ezt most én jósoltam és nem te!
még a vak is látja,hogy mi folyik magyarországon, csak ti a buta hívek nem veszitek észre!
én azt szeretem benned,hogy te egy 0rbán mellett kitartó,gondolkodási nehézségekkel küzdö,sajnálatra méltó tökkelütött!
verőce21
@csak úgy...: Rajtad csak röhögni lehet, ahogy erőlködsz, hogy a magyarság tűnjön el, Magyarország szűnjön meg létezni, hogy téged igazoljon, nemhiába hagytad el az országot! Túl fog élni téged is!

Nem érzed mennyire buta és nevetséges vagy...? :)
csak úgy....
@verőce21: azon,hogy a magyarság tünjön el,magyarország szünjön meg, azon 0rbán erölködik, és te idióta még támogatod is!
nem érzed mennyire buta és nevetséges vagy...? :)
rajtad csak röhögni lehet, ill nem csak rajtad,mert vagytok páran,ti beteg idióták, akiknek az unokái a sírjaikhoz csak hugyozni járnak majd ki...
csak úgy....
@verőce21: 0rbánék belöletek csak hullahegyeket , menekülteket és hozzád hasonló,nagy magyar gügyéket produkáltak, -még 20 év 0rbánból és többségben cigányok ülnek majd a parlamentben,mert mo.-n csak ök szaporodnak gondtalanúl! -ök igénytelenek mint a ti buta,világról alkotott gondolataitok !
Nyírfa
@kereső: tegnap, 09.02

De még mennyire, hogy beteg! Tudatosan felépíteni a téveszmék mentén egy életet csak megbomlott elméjű ember képes. " Őrült beszéd, de van benne rendszer. "
kereső
@Nyírfa: Nem beteg!!, hanem tudatosan gazember- aki egy országot betegitett meg- 2002-től kezdve felszámolta a társdalom ösztönös védekező képességét- a hazugságaival, aljas módon. Ez nem "betegség"- ez gonoszság, aljasság- és az emberek bizalmával való visszaélés. Nem az agya bomlott meg, hanem az emberi "jelleme" deformálódott a végtelenségig!Teljesen elveszitette ember jellegét, egy erkölcs , és lelkiismeret nélküli emberi torzóvá vált. Ez pedig nem betegség a szó hagyományos értelmében.
Nyírfa
@kereső: Ha szerinted a személyiség torzulásának ez a foka nem betegség a hagyományos értelemben, akkor mi az?
Ha nem téveszme, hogy Európa vezetője akar lenni, és erre képesnek is tartja magát, akkor mi az?
Ha az nem egy zavart elme kényszere, hogy a saját képzete alapján rendezze át az EU-t, mert az ő" rendje " , biztonságérzete így kívánja, akkor mi az?
Szorongásos neurózis, paranoia, kényszeres gondolkodás és cselekvés, közveszélyt jelentő önkontrollhiány és belátástalanság, megalomán vágyak, amelyek irrealitására nincsen rálátása, és a megvalósításukban éli meg azt a személyt, aki, sőt, amely mindenekfölött áll...
Hát, ha ez nem betegség, akkor , nem tudom, mi az.
kívánja,
kereső
@Nyírfa: Nem,nem az. Mert a "betegség" azt is kizárja, hogy ne legyen tisztában a tettei következményeivel- márpedig orbán nagyon is tisztában van vele. Tudatosan olyan amilyenné lett, és amilyenné formálta az országot a hazugságaival- nácivá. De kényelmesebb azt mondani rá, hogy "beteg", ahelyett, hogy nevén neveznétek a dolgokat. Nem értek egyet sem Veled, sem Gyurcsánnyal. Orbán nem "orvosi eset"!!!
Azért nincs harag!
kereső
@sgl: Igen kellett mindehhez az szdsz önhitt , "felsőbbrendűségének tudata", az mszp opportunista "jelleme". Együtt hozták ezt össze orbánnal.
Nyírfa
@kereső: 10.43

Demokraták között válthat ki haragot a vita?
Éppen azt tesszük, @kereső: , néven nevezzük Orbán pszichiátriai problémáit.
Szerinted az normális, hogy , amennyiben tisztában van a tettei következményeivel, tehát beszámítható, felépít magának egy irreális világot annak ellenére, hogy törvényszerű, logikus annak kártyavárként történő összeomlása úgy, hogy ,magával ránt egy egész országot a lakosai megtévesztésével és nelegyezése nélkül?
Ezt hívják kiterjesztett öngyilkosságnak, amit a pszichiátria kórképekhez köti.
kereső
@Nyírfa: Az a helyzet, hogy orbán nem magának épitett fel egy elhajlitott valóságú-virtuális világot, hanem az országnak- az ő "népének", mert ez az amelynek segitségével kiépithette hatalmát, és meg is tarthatja, mindaddig amig nem jön "ludas matyi", vagy egy kis gyermek, aki elkiáltja magát, hogy a király meztelen- de jó hangosan ám, hogy mindenki hallja. Ludas Matyit meg azért hiányolom, mert ispánjaink, vármegyéink, döbrögink is van már- akkor miért nincs egy "lúdas matyi" is már?? Épp ideje volna...Biztam benne egy ideig, hogy "fletónk" magára vállalja a szerepet, de hiába a bizakodás...pedig döbrögi megérdemelné, amit művelt vele!
kereső
@sgl: Azt, mindkettőt egyszerre- mert ez képes és kimászik alóla.
Nyírfa
@sgl: @kereső: tegnap, 15.56, 16.46

Látom, alakulóban van egy virtuális szövetkezés. :)

Nem lenne egyszerűbb lefogni végre azt a követ dobáló kezet? Csak azét az egyét, a többi már futna is világgá.
Nyírfa
@kereső: tegnap, 13.54

Az ország az ő földje, a nép a cselédsége. Hogy a sok buta ember ezt miért nem tudja végre megérteni?
Van egy Lúdas Matyink, veri is folyamatosan Döbrögit, de csak szóval, ám az uraság nem a szavakból ért, hanem a tettekből.
Lúdas Ákos lassan-lassan az életét adja értünk, de tartok tőle, hogy nem érdemeljük meg.
simmering73
"Feri! Ez a csávó nem beteg, hanem egy újfasiszta, nacionalista eszméket dédelgető diktátor. Pont. Ez nem egy betegség, hanem egy olyan csapda, amibe igen sokan belesétáltak a történelem során, és annak soha nem lett jó vége. Se arra, akinek az agya elborult, mert azt hitte, hogy a bab is hús, se azoknak, akik ezt vagy végigtapsikolták és az egekbe emelték a bálványukat, se azoknak, akik próbáltak beszélni és tenni a biztos pusztulás elkerülése érdekében. Szóval Feri, inkább ezt hangoztassátok jó nagy hangerővel, hátha legalább ez a szégyenletes kifejezés eljut a hívek nemlétező tudatáig. Mondom: hátha, mert az eddigi langymeleg üzenetekre általában még durvább, még meredekebb aberrációkkal válaszolt az állampárt."
kolozsvaros.com/2023/05/16/minden-tekintetben-vesztes/
simmering73
@Maccska: május 12.19:23: Ha ilyen a színtiszta magyar, mint te, akkor én teljes mértékben elhatárolódom tőletek. És még református is. Templomot láttál már belülről vagy csak a német nevű ateista féreggel jársz hittanórára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.