A szerdai belügyminisztériumi találkozón ismét egyértelművé vált, hogy a baloldal valójában csak balhét akar és akadályozni akarja a pedagógusok béremelését – kommentálta a Fidesz a baloldali pártok sajtótájékoztatóján elhangzottakat.

A Fidesz szerint a baloldal ismét balhézni ment, nem egyeztetni
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása. MTI/Koszticsák Szilárd

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ma is csak balhézni jöttek, nem egyeztetni. A baloldal emberei az ülésen is bekiabálásokkal provokáltak, és már az elején kijelentették, hogy "nem egyeztetni jöttünk".

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy a baloldal brüsszeli politikusai havi 5-6 millióért azért dolgoznak, hogy a magyar pedagógusok ne kereshessenek 800 ezer forintot.

A pedagógusok már rég megkaphatták volna a fizetésemelésüket, ha a baloldal nem áskálódna a saját hazája ellen és Magyarország már hozzá juthatott volna a neki járó uniós forrásokhoz. A kormánypártok teljes mértékben egyetértenek azzal, hogy a pedagógusok bérét jelentősen emelni kell, az új pedagóguséletpálya-törvény tervezete éppen ezt alapozza meg

- zárta állásfoglalását a kormánypárt.

Az ellenzéki pártok elfogadhatatlannak tartják és ezért elutasítják a kormánynak a pedagógus-státusztörvénnyel kapcsolatos javaslattervezetét.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem kell 600 milliárdnyi adóforintért telefon társaságot venni az állam pénzéből, hanem fizetést kell rendezni a tanároknál!
Nem az Unió dolga a magyar állami alkalmazottaknak fizetést adni, hanem ez a maffia állam dolga lenne!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
a fidesz is bujjon az olajszőkitő seggébe meg a Rérvári elvtársuk is eljőtt sopronba potyázni meg HAZUDNI gerinctelen senki.közpénzből belehazudik az emberek szemébe valótlanságot.
gina
Ismerjük te repedtsarkú putris, mindig más a hibás Gyurcsány, Soros, EU nem unod már retkes pedofil??
Béla333
Nem kell 600 milliárdnyi adóforintért telefon társaságot venni az állam pénzéből, hanem fizetést kell rendezni a tanároknál!
Nem az Unió dolga a magyar állami alkalmazottaknak fizetést adni, hanem ez a maffia állam dolga lenne!
gina
Szorul a hurok a zsiros nyakad körül te szemét patkány,,
kissé felnőttem
ja ha az orbán basa nem ellenkezne mindennel az unioban 26 nak megy minden a 27-ik meg egy kekeckedő komcsi ivadék és ő akar irányitani európában? mit is hogyan kell és kikkel ellopni a pénzeket sereghajtó koldussá tették az országot ez már nem ias a fiaink unokáink HAZÁJA ez egy kettészakíitoo valami és ezért menekül aki teheti ázsiából jönnek neki munkások aztán megnézheti hogy kina lesz az országából a lombkorona csak e ezrednyi jelképe hogy itt mindent el lehet sikálnilenyulni még a végrehajtók is a népet nyuzták és ki mindenki tudtával? JA JoG ÁLLAM AZ hol is van. okoskatáék meg a pedagogusbér ne szort volna a saját hobbijára 1000 milliárdokat lenne bérre utakra mert csak ott is KÁTYUKKAL telitett az ország dicsekvés meg tonnaszámra a jólétrők meg az igérgetésből.nyugdijemelésekről? ILLUZIONISTA ORBÁNORSZÁG
Béla333
Kezdettől fogva mondtam, hogy az ellenzéki pártoknak oda sem kellett volna menni! Sőt! A Parlamentbe sem kellene bemenniük, ha komolyan gondolják az ellenzékiséget.
Ha hitelesek tudnának lenni (mint ahogy 1-2 kivételével nem azok!), akkor olyan tömegeket tudnának megmozdítani, mint amilyen a múlt pénteki tüntetésen volt.
Péter2
Ezek az elvetemült fideszes állatoknak, nem tetszik , hogy a baloldal nem hagyja, szó nélkül , hogy ellopják , és maguk között szétosszák az uniós forrásokat , amiből az országnak kellene előre haladnia , nem pedig a fidesz vezetésnek és oligarcháinak , haveroknak teljen belőle a zsebe , azt a pénzt a magyar nép kapta ! Továbbá , a kohéziós alapnak senki fizetéséhez nem lehet köze , ugyanis abból az ország fejlődést kell finanszírozni , másra nem költhető ! És még ott van a jogállamisági vállalások , még ezek nem teljesülnek addig nem lesz pénz , így legalább a gazdák és sok más támogatása is elmarad , ezt egyedül csak a fidesz tudja megoldani , senki más , még ! Úgy , hogy 13 év 2/3 távlatában, senkire nem mutogathatnak !
Péter2
@Béla333: Mihelyt megvették már léptem is a szolgáltatótól , kérdezték is mikor bontottam a szerződést , hogy miért , hát a valóság , nem voltam vele megelégedve , főleg a mobilnet sok helyen elérhetetlen volt , a másik meg a tudat , hogy amihez a NER-nek köze van , azt én kizárom a világomból örökre , még akkor is , ha később visszakerülne oda ahol volt .
Eladott Ország
Kolostorgeci! Neked már régen a börtönben lenne a helyed, te lelki nyomorult! Úgy hiszi biztos benne, hogy róla szól az ország, érte van minden, érte élünk és dolgozunk. Hogy őt szolgáljuk... uralkodni akar, bármi áron!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273174538_1637887639890619_5518174618374624335_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TbdX9K1tUYYAX_XNjzz&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAaNjh7kfER6bolMw7NemdHu-wDCetN8j2bg8wJ9AaDcw&oe=647393F0
Nessy
Világosítsa már föl valaki Orbánt, hogy a pedagógusok a Magyarállam alkalmazottai, nem az unióé. Pintér még szóhoz sem hagytuk jutni a szakértőket. Ez nem egyeztetés, hanem Pintér előadása arról, hogy a kutyát sem érdekli az ellenzék, ezt a törvényt így szavazzák meg a bátor droidok,ahogy van.
lusta
Bencus tartotta a találkozói sajtótájékoztatást, ahol a sajtónak kuss volt, egy kérdést sem lehetett feltenni. Bocsánat, kérdést akár ezret is fel lehetett tenni, de választ kapni már nem lehetett.
csak úgy....
@Philip Marlowe: a havi,fejenként több millióba kerülö focistáit 0rbán, aki nektek most a fölkopik az állam, azt mi a faxból fizeti + a stadionok föntartási milliárdjat?
te egy ritka buta és vak barom!
balos
@Philip Marlowe: Semmi gond!Akkor nedveske a magácska fizetését miért a kitartód fizeti?
balos
Szerintem meg többünk szerint amíg a Tanárok a kölkeinket tanítják addig a geciék,miért az EU-tól várják a fizetésük teljesítését!Amivel most kiszúrják a szemüket azt 1 hónap alatt elrepkedik a fideSSes tömeggyilkosaink a nekik vásárolt ál-honvédseggi repcsikkel!
namihami
Pedig a Fidesz hajlandó volt kész tények elé állítani, csak el kellett volna azokat fogadni! De az ellenzék még arra se volt partner, hogy a Fidesz kizárólagos utasításait szó nélkül fogadja el!
Néro2
Hát az a baj hogy a baloldal nem tudja hogy mi a fityma egyeztetés csak a balhé mindig.
Pedig így kell azt az egyeztetést csinálni nem balhésan.
uploads.disquscdn.com/images/ad17ce89dee4fe9b5887c067924d2624e10c9ad8ef905bed3f47764fb810cab3.jpg
Nessy
Ha nem mentek volna el,akkor azon háborogna a fidesz,így meg azon, hogy a szakemberek bele szerettek volna szólni a róluk szóló törvény tervezet szövegébe . Klasszikus van rajta sapka, nincs rajta sapka! Azért az nem zavarja se Orbánt,se Pintért,se az álomtitkárt, hogy ők komoly, ki milliós,ki több százezer forintos emelést kaptak januártól. Nekik nem kellett Brüsszelre várni! Cinikus társaság!
drrotf
Ugyan már ,kedves Fidióták!Milyen egyeztetés az ahol kérdezni sem lehet?Először talán az lenne a jó ha a fogalmakkal tisztában lennétek , tudnátok azt hogy az egyeztetés az egy párbeszéd, és aki meghívja a másik felet annak az illem szerint engednie kellene a másikat szóhoz jutni!Vagy szerintetek az egyeztetés az megfelel egy egyoldalú közléssel ,felolvasással, és a meghívottak úgy egyezkednek hogy nem szólhatnak egy szót sem?Talán gondolat átvitelt alkalmaznak a meghívottak, természetesen azt is titokban!
gina
Mocskos hazug tolvaj, magunk ellen beszélek, de egy fillért se adjon az EU nektek maffia szemetek, úgysem jut el a néphez retkes csaló.. nem kellett volna ellopni a nép pénzét és nem másra várni,,,a lélegeztetö gépekbö, és az csak egy tétel már meglenne a tanárok emelése,, ugye zsiros du isznü, eteted a barom hivöid ezzel a baromsággal,,,különben nektek semmi nem jár,,,
ómió
Még mindig nem látni!? A "magyar baloldal" brüsszeli "delegáljai" azért "izzadnak", hogy a honi efftársaik idehaza balhézni tudjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.