rohács1926

Bloomberg: Magyarország megvétózta az elfogatóparancsról szóló közös uniós nyilatkozatot. Magyar külügy: ez hazugság
@nejlontacskó: @Peller Anikó: Vigyázzatok az iróniával! Egy hozzászólásom részeként ironikusan ezt írtam: „Még szerencse, hogy a ’brüsszeli gazembereket’ (Lázár János nevezte őket így) ellensúlyozzák a ner makulátlan politikusai.” Eladott Ország a következőket válaszolta nekem:
Eladott Ország
@rohács1926: ma, 10:45 ☻ A rohadt geci bűnöző román cigányod és politikai prostituált bandája meg sem szavazta az EU-hoz történő csatlakozást. Akkor mire fel pofázol, te szarházi fideszes barom! 2004-ben volt két fideszes országgyűlési képviselő akik nem szavazták meg hazánk EU csatlakozását az országgyűlési döntés során. Orbán és Áder. Van még kérdés?!
i.pinimg.com/564x/df/35/07/df3507043f3e591fe852ca63bd4caf2f.jpg
thumb_up2 replyVálaszerroraccess_timema, 11:44
Csak hogy tudjátok; szarházi fideszes barom vagyok. Legalábbis Eladott Ország szerint biztosan.
„Magyar kézbe magyar fegyvert!” – hangoztatja Szalay-Bobrovniczky Kristóf
@namihami: 10.53.
Igen, a lényegre tapintottál; egy újabb vaskos lehetőséget találtak a ner finanszírozására. Az elverhető pénz mennyiségének egy ilyen ellenőrizhetetlen beruházásban alig van felső határa. Ötleteikben nincs hiány.
Orbán Viktor legjobb barátai között mutatott irányt a világnak: a békét harsogta a Türk Államok Szervezetének csúcstalálkozóján
„…sajnos, Európa "háborús pszichózisban szenved"…” No persze Európa; véletlenül sem Oroszország.
„Köszönetet mondott Recep Tayyip Erdogan török elnöknek is, aki – mint mondta – eddig sikeresen tudott közvetíteni a harcoló felek között,” Ahhoz képest, hogy egyre jobban tombol a háború?
„Szeretnénk részt venni minél hamarabb a türk befektetési alapban is, a szükséges pénzügyi eszközeink rendelkezésre állnak…” Mivel itthon már minden rendben, bőség van…
„… a török-magyar barátság hosszú, mély gyökerekkel rendelkezik….” Igen, a 150 éves török hódoltság; falvak felgyújtása, emberek tíz- és tízezreinek, legyilkolása, rabszolgának való elhordása alapozta meg a mély gyökereket.
Mint a vízfolyás.
Matolcsy György Orbán Viktort kóstolgatja, vajon mi lesz ebből?
@human: Sajnálom, de most nem értünk egyet. A G nap több mint 8 évvel ezelőtt volt. Akkor Simicska még JOGILAG IS támadható lett volna „viselt dolgaiért”, vagy azok egy részéért. A Hír-tv-ben maradt újságírói ezért nem BORÍTHATTAK csak a felszínt KAPIRGÁLTÁK. Valóban több minden kiderült, de ez kevés volt a ner megroggyantásához a választók magas ingerküszöbe miatt.
Matolcsy György Orbán Viktort kóstolgatja, vajon mi lesz ebből?
@Horizont: Simicska talán már boríthatna, mert „viselt dolgai” valószínűleg elévültek. Csak bizonyára megmondták neki, ne tegye, mert esetleg leesik a létra a kocsijáról, vagy olyat iszik a „vendégautóban”, amitől baja lehet. És van az az életösztön…
Kunhalmi Ágnes közzétette, mit kell tenni a Fidesz legyőzésére
@Peller Anikó: Anikó; olvasva eddigi kommentjeid (nagy részét), tisztában vagyok azzal, hogy Te tisztán látsz. A baj az, hogy hiányzik még hozzád hasonló 2-3 millió szavazó. Lehet, hogy én csak pesszimista vagyok, ne legyen igazam, de szomorú jövőtől tartok. Ehhez a szomorú jövőhöz „hozzásegít” minket többek között „Béla 333”, és a többi hozzá hasonló.
Kunhalmi Ágnes közzétette, mit kell tenni a Fidesz legyőzésére
@Béla333: 10.44.

„…. a bűnösöket börtönbe kell zárni, mindkét oldalon - ezt a folyamatot kellene végig vinni következetesen. Ja?! Hogy akkor megszűnne az MSZP és a DK is?”
Csakhogy kicsit is hiteles maradj; sorold fel a DK milliárdos bűnözőit. Régi ismeretségünkre való tekintettel talán megteszed, mert különben hiteltelen maradsz. Ha azt írod, hogy Gyurcsány, akkor hazudsz, vagy tájékozatlan vagy. Legjobb tudomásom szerint Gyurcsány (a DK) azért vált ki az mszp-ből, mert az mszp korrupt volt és részlegesen összefonódott fidesszel.
A legnagyobb ellenzéki párt ekézésével Te vagy a fidesz egyik legnagyobb támogatója. Ómió, maccska stb. hozzád képest gyenge kezdők. Nincs ebben semmi meglepetés; már ’18-ban is, az összefogást szétverő lmp-nek is Te voltál a legnagyobb támogatója.
Letette az esküt Novák Katalin férje
Novák Katalin a Magyar Honvédség főparancsnoka, férje a rangsorban nagyságrenddel alatta van. Tehát a nagyasszony akár megmondhatja férjének; mikor, hányat (milyen testhelyzetben) kell lőni.
Orbán Viktor a saját kormánypárti képviselőire kente a finn és svéd NATO-ügyet, Finnország nem kommentálja a magyar kormányfő reggeli rádióinterjúját
„Azért váltsunk már pár szót ezekkel a finnekkel meg a svédekkel, mert az mégse járja, hogy azt kérik, vegyük fel őket, ők pedig nyilvánvaló hazugságokat terjesztenek Magyarországról. A magyarországi jogállamról, a demokráciáról, az itt folyó életről. Hogy akar valaki úgy a szövetségesünk lenni egy katonai rendszerben, hogy gátlástalanul hazugságokat terjeszt Magyarországról? Azért álljunk meg egy baráti szóra, és kérdezzük meg, hogy van ez”
Azért, hogy van ez? Ha jól értem, akkor egy mocskos geci, az országát szétrabló mocskos rabló, azért mert egy kicsit is bírálni meri valaki külföldről, mert mocskos rabló diktatúrát épített ki, akkor ez visszaélve PILLANATNYI monopol helyzetével, geci módon csuklóztatni mer tisztességes, demokratikus kormányokat, elárulva, semmibe véve a NATO jól megfogott érdekeit. Csak azért, hogy geci módon viselkedjen, mert akkor érzi jól magát.
Völner Pál az ártatlánságáról beszél a bíróságon – videó!
@jáger laszló: Polt Pétert nem hülyének nézik, sokkal inkább másnak. Csak ennyi,barátilag.
Meg különben is minden relatív; Orbánhoz, Rogánhoz, Pintérhez, Polthoz képest lehet, hogy szinte ártatlan.
Orbán Viktor nem fogta vissza magát megnevezte az ország ellenségeit: Kemény kirohanást intézett a Nyugat ellen
„ORBÁN SZERINT a háborúpárti nemzetközi érdekcsoportok JOE BIDEN AMERIKAI ELNÖK ÉS AZ AMERIKAI KORMÁNYZAT, A HÁBORÚPÁRTI BRÜSSZELI BÜROKRATÁK ÉS HÁBORÚPÁRTI POLITIKUSOK IS AZ ORSZÁG ELLENSÉGEI.”
„…külön nevesítette Soros Györgyöt aki már évekkel ezelőtt megírta, hogy a közép-európai országokat kell felhasználni egy proxy háborúra Oroszország ellen, mert A KÖZÉP-EURÓPAIAK JOBBAN TŰRIK A HÁBORÚVAL EGYÜTT JÁRÓ EMBERÁLDOZATOKAT, mint a Nyugat, ÉS A GYURCSÁNY VEZETTE DOLLÁRBALOLDALT.”
„ORBÁN EGYÁLTALÁN NEM HIBÁZTATTA OROSZORSZÁGOT A KIALAKULT HELYZETÉRT, ÍGY A HÁBORÚÉRT ÉS ANNAK ESZKALÁLÓDÁSÁÉRT, SEM A GAZDASÁGI VÁLSÁGHELYZETÉRT,
Orbán szerint AZ EGYETLEN ERKÖLCSILEG HELYES POZÍCIÓ A HÁBORÚBAN A FIDESZ–KDNP BÉKEPÁRTI ÁLLÁSFOGLALÁSA.”
Ez a mocsok szöveg már mindenen túlmutat. De tényleg; mi lehet az oka annak, hogy a civilizált, kulturált világ ezt még mindig tűri, és miét nem [email protected]ßßák már ki végleg az EU-ból és a NATO-ból.
Orbánék trükközve könyörögnek az Európai Uniónak
Navracsics, bencsik, vagy bayer; egykutya. Csak a fidesz szavazók egyik rétegének agyát mossa a bayer-bencsik duó, az írástudókat meg más stílusban navracsics butítja. És mivel az utóbbi tud szalonképesnek MUTATKOZNI, rajta legvastagabb az álarc, ezért ő próbálja Brüsszel felé eladni a mocskot.
Schiffer András: Példátlan amerikai beavatkozás éri Magyarországot
Schiffer úr, próbálja meg tisztelni az Egyesült Államokat, mert ha nem lenne, Oroszország és Kína bizonyára felosztaná egymás között a világot.(Gondolom első körben Közép Európa, Tajvan és Dél- Kelet Ázsia menne a levesbe.)
Az pedig tömény hazugság, hogy „Nyugat-Európában ugyan TALÁN MÉG nem tartóztatnak le, de morális megkövezéssel illetnek mindenkit, aki bírálni merészeli ezt a HÁBORÚS POLITIKÁT.”
Az USA és Nyugat Európa is békét akar, csak ŐK nem olyat, hogy Ukrajnát odadobják az agresszornak.
„EURÓPA EGYARÁNT elítéli a putyini agressziót és az AMERIKAI IMPERIALIZMUST(?)”. Ön egészen biztos ebben, ugyanis Európa nem 93 ezer négyzetkilométer. De a leckét egyébként jól felmondta.
Gyurcsány bejelentése időben, még Orbán évértékelője előtt: „Akkor megmutatjuk”
Lehet Gyurcsányt ekézni, sőt okot is lehet találni rá. De akik ezt teszik, azok mindenekelőtt a fideszt támogatják, esetleg akaratlanul is.
Völner-Schadl per: az egyik vádlott beismerte bűnösségét, elmondása szerint minden úgy történt, ahogyan azt a vádiratban leírták
„ ..az egyik vádlott beismerte bűnösségét, elmondása szerint minden úgy történt, ahogyan azt a vádiratban leírták ..”
Hát persze, hogy beismerte, mivel a vád a bűnözők felé lojális. És van az a magas(?) szint, ahol már ab ovo, orbanisztában nincs bűnöző; Varga, ROGÁN stb…
Tragikus példák érkeztek, így bánik egészségügyünk a rákbeteg magyarokkal
A rákos megbetegedések halálozási arányszáma nemcsak meghaladja az uniós átlagot, de ezzel az adattal Magyarország a legrosszabb helyen végzett az EU-ban. Nem baj az, kárpótlásul korrupcióban az elsők vagyunk. Meg különben is hagy hulljon a férgese; hiszen ez itt orbanisztán. A ner csak minimalizálja az egészségüggyel kapcsolatos kiadásokat; mert olyan takarékosak.
Kocsis Máté Brüsszelig zakatolt a pedofilvonaton
Qrvára küzdötök a pedofília ellen. Ugye majd elmondod Brüsszelben, hogy Kaleta Gábor volt perui nagykövet számítógépén több mint 19 ezer, gyerekkorúról készített pornográf képet foglaltatok le, és ezért 1 évet kapott 2 év 6 hónapra FELFÜGGESZTVE. És megismétled ügyvédje indokait is; „ … a volt diplomata 30 kilót fogyott, mintaértékű jogász életet élt, melynek keretében diplomáciai karriert futott be és szolgálta hazáját. MÉLYEN VALLÁSOS EMBERRŐL VAN SZÓ, AKI RENDSZERESEN GYAKOROLJA A HITÉT.” Ja meg hogy csókos, és mint ilyen, Mo-on ténylegesen nem ültethető le.
Ha a Orbán megszólal a tévében, rögtön nézi – A nemzet csótánya imádja Semjént és Szijjártót is
Van az a pénz… Ami egyébként könnyen jön, ha hajlékony a gerinc.
„A baloldalról azt mondta: Igazából nagy a hangjuk, olyan érzésem van, tele vannak pénzzel. Ha én azon az oldalon állnék, kapnék egy havi 5-600 ezres fizetést, ..” Magától ilyen hülye, vagy segítenek neki? Talán úgy gondolja, hogy Orbán, meg Mészáros, meg a ner szegény; a baloldal meg tele pénzzel.
Gyöngéden átölelné: Korda Györgynek nagyon bejön a fideszes miniszter, Klárika előtt flörtölt vele
@m73: 13.40.
Kis is a komcsi? NÉHÁNY részlet az első Orbán kormány összetételéből, a teljesség igénye nélkül:
• Stumpf István, miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter: MSZMP tag, a Hazafias Népfront egyik alelnöke
• Pintér Sándor,( orbán örökös belügyminiszteRE /kellő TAPASZTALATTAL/): MSZMP tag, párttitkár
• Martonyi János, külügyminiszter: MSZMP tag, 1989-ben privatizációs kormánybiztossá nevezték ki, III/II-es együttműködő
• Járai Zsigmond, pénzügyminiszter: MSZMP tag, III/II-es együttműködő
• Chikán Attila, gazdasági miniszter: MSZMP tag
• Matolcsy György, gazdasági miniszter 2000. január 1-től : MSZMP tag , III/II-es együttműködő,
• Boros Imre, földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: MSZMP tag; a Magyar Nemzeti Bank egyik alapszervezetének párttitkára ; a III/II-es csoportfőnökség operatív főtisztje (száma: D-8).
• Vonza András, földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter 2001. március 26-tól: MSZMP tag
• Gógl Árpád, egészségügyi miniszter: tősgyökeres MSZMP tag 1968-tól 1989-ig!
• Mikola István, egészségügyi miniszter 2001 január 1-től: Hazafias Népfront alelnöke
• Ligetvári Ferenc, környezetvédelmi miniszter: MSZMP tag
• Turi-Kovács Béla , környezetvédelmi miniszter 2000. december 1-től: MSZMP tag.
• Fónagy János, közlekedési és vízügyi miniszter: MSZMP tag
• Kövér László, A titkosszolgálatokért felelős tárcanélküli miniszter : MSZMP tag, KISZ titkár
És az itt felsorolt komcsik többsége sokkal jobb volt a most regnálóknál…
Hadházy szerint már egyértelmű, hogy "a Schadl-ügy főszereplője valójában Rogán Antal"
Varjú László nagyon bűnöző. Orbán Pintér, Polt, Rogán, Varga, Völner , Schadl nagyon becsületes. Csakis azért, mert ez itt orbanisztán. Az ügyészség meg csak azért tüntetethetett el nyomozati anyagokat Schadl páncélszekrényéből, hogy Varjút védje. A dolgok így mennek 13 éve. Szerencsétlen egy szám az a 13. De még szerencsétlenebb lesz a következő 13..