rohács1926

Deutsch Ennyi Tamás szerint a brüsszeli fémkapuknál besípol a diktafon és a csatos nadrágszíj
Bezzeg a beléptetőkapuid nem sípoltak be, pedig átcsusszant közöttük jó néhány milliárd. Igaz, a mai gátlástalan rabláshoz képest az csak aprópénz volt, de hát akkor kellett a beinduláshoz.
Végre megszólalt Orbán Viktor a Közel-Keletről – És nem mondott semmit…
Nem mondott semmit, csak komolynak, okosnak, gondterheltnek látszó pofával bégetett egyet a birkáknak, ahogy egy fontoskodó vezérürü.
Tuzson Bence törvényt módosítana, hogy bármikor nyom nélkül belenézhessen az ügyészségi iratokba
Hmm! polt-pot már nem teljesen megbízható pártkatona? Nem bírja már elviselni a végtelen mocskot, amit a hátán hordoz? Akkor mostantól a ragadozó antilop felügyeli?
Orbán Viktor: „Kifele Gyurcsány embereivel a főváros vezetése mögül”
„Akik csődbe vitték Magyarországot,…”
Tényleg csődbe vitték, vagy csak hazudik a birkáknak?
A Wikipédia szerint Magyarország 1932-ben és 1941-ben került államcsődbe. 1982-ben, 1990-ben és 1994-ben is csak CSŐDKÖZELI helyzetben volt.
Orbán Viktornak a Dallas és a Szomszédok, Magyar Péternek a Polip és a Keresztapa jut eszébe a mai Magyarországról
Azért van egy „apró” különbség az amerikai gengszterfilm és a magyar viszonyok között. A filmbéli keresztapa nem volt az ország miniszterelnöke, annak minden hatalmával.
Balog Zoltán együtt imádkozott K Endrével – majd kegyelmet kért neki Novák Katalintól
Itt messze nem balog a legfőbb szereplő. A legfőbb kérdés az lenne, hogy melyik féreg, vagy mely férgek vették rá őt, hogy lobbizzon az államelnöknél ennek a nyilvánvaló BŰNÖZŐNEK a KEGYELMÉÉRT.
Thai masszázsszalonként üzemel a miskolci református egyházközség egyik ingatlana
Lehet, hogy Vásárhelyi János lesz az igazgató, Kónya Endre meg a madám és állami gondozott kiskorú fiúk(at) masszíroznak orrba-tájba; Balog püspök áldásával.
Deutsch Tamás lesz a Fidesz EP-listavezetője
Hát igen; a szipákolós tompika nem olyan KREATÍV(?) mint mondjuk a rogánanti(lop), ezért a ner lényegét, működését és SZÍNVONALÁT ismerve „csak” EP listavezető lehet.
Nyomozás indult Magyar Péter kijelentései miatt
@Péter2: ma 18.19.„ Ahhoz , hogy utáld a fideszt nem kell baloldalinak lenned , elég ha csak becsületes vagy !” – és nem vagy hülye.
Nyomozás indult Magyar Péter kijelentései miatt
Pintér rendőrsége nyomoz, és eldönti, hogy bűnvádat javasol-e a Polt vezette ügyészségnek Rogán ellen. Hát ez egyszerre nagyon vicces(??) és szomorú.
Balog Zoltán mondhatta el a ma reggeli imádságot a Kossuth Rádióban
Balog Zoltán szerintem ateista. Mert ha hinne ISTENBEN, akkor lemondana. És már most nagyon félne a POKOLTÓL.
Pócs János Magyar Péterről: Ne féljetek, ő csak egy idióta
Igen; ha ő egy idióta, hozzá képest te még egy szartúró bogár sem lehetsz.
Államadósság: visszatért a Gyurcsány-korszak a számok alapján
Egy „aprócska” különbség azért van. 2008-BAN VILÁGVÁLSÁG VOLT, MOST PEDIG ORBÁNVÁLSÁG VAN. Nem kedvelem Gyurcsányt, mert legalább három olyan hülye dolga volt, amely hozzájárult orbán kétharmados győzelméhez (öszödi beszéd, köztársasági elnökválasztás, ingatlanadó). De azt be kell látni, Gyurcsány épített fel egy olyan ellenzéki pártot, melynek a legnagyobb a tudás- és erkölcsi potenciálja ahhoz, hogy képes legyen visszahozni Mo-ot Európába. És hogy megszüntesse az ország szétrablását, Kína és Oroszország felé történő végletes eladósítását.
Durvul a fideszes belharc: Rogán kirúgta Demeter Szilárd embereit
@Peller Anikó: Anikó, Rogán nem csicska. Orbán három jobbkeze közül ő az egyik. Az más kérdés, hogy mennyire lehet büszke rá.
Hogy van pofája önnek egyáltalán idejönni? – Rákay Philip kikelt magából Kötcsén
" ... még akkor is, ha az állami közpénz is benne van." Csak az van benne, mi más lenne. Vagy talán az amit mint gázszerelő összegyűjtött?
Nógrádi Győrgy az ukránokon élcelődött: "Ma is elfoglaltunk négy és fél métert" – gratulálok!
Elfoglalni csak területet lehet, melynek nem méter, hanem négyzetméter a mértékegysége. Ejnye „tanár úr”, összekeveri a sz@rt a fizikával.
Szörnyű állapotok az iskolákban: megfélemlített tanárok, rohadó iskolaépületek, képzettség nélküli oktatók – Még csak egy hete kezdődött a tanév
@vacsi: A gyerekfelügyelet (gyerekekre való felügyelet) azt jelenti, hogy egy felnőtt, aki lehet egy oktatást nem végző tanár, vagy akár egy takarító nő, felügyel a gyerekekre.
Orbán Viktor az ellenzéki pártelnök testvérének luxusvillájában nyaralt az Adrián – térfigyelő kamera vette fel, ahogy kilibben a tenger habjaiból strandolás után – videó
@Peller Anikó: @Yoda69: @Béla333: Emlékeztek még karma1 hozzászólóra? Egy alkalommal ezt írta válaszképpen grincss hozzászólónak, 2018. április 19., 23:20, (A cikk címe: Kemény megtorlások az LMP-ben: Egyesével állítják a szőnyeg szélére a visszalépőket).
karma1
@grincss: Bela a kardjaba dolt, es kivandorol,... Engem elkuldott a k..va anyam pi...jaba, csak azert, mert megprobaltam neki elmagyarazni, hogy ez igy nem jo, amit szeltyuk csinal, es hogy a matekot nem lehet megeroszakolni: ha 40 % folott van a fidesz tamogatottsaga, akkor az 5-6 %-os lmp tamogatottsaghoz par honap alatt meg legalabb 8 x annyit kell osszeszedni, hogy legalabb elerje a 40 %-ot, ami elmeletileg is es fizikailag is lehetetlen.
Emlexem szelike elso nyilatkozatara, amikor gyorsan leszogezte, hogy o egyaltalan nem figyeli a kozvelemenykutatok szamait, mert majd o megmutatja...
Ha most szeltyuk meg schiffer kepes megbuntetni egyenkent a 12 ismertebb lmp-st, akkor nem csinal mast, csak szepen kivegzi a sajat partjat - de tegye meg, mert ez a formacio igy teljesen leszerepelt, szart sem er.
Belat sajnalom, mert egy volt a megvezetett hulyek kozul, akikre bazirozhatott szeltyuk.
Orbán Viktor az ellenzéki pártelnök testvérének luxusvillájában nyaralt az Adrián – térfigyelő kamera vette fel, ahogy kilibben a tenger habjaiból strandolás után – videó
@Yoda69: @Peller Anikó: @Béla333: 2018-ban az volt a helyzet, hogy az lmp-t ténylegesen Schiffer és a „verőember” Sallai Róbert Benedek befolyásolta. Ennek megfelelően ráindultak a választáson az összefogás jelöltjeire Budapesten. Ezzel kétharmadot adtak a fidesznek, és ezzel együtt a lehető legnagyobb ajándékot egy diktátor számára. Ez volt Béla kedvenc pártja. Ott az egyetlen egyenes ember Hadházy volt (aki Sallait a fidesz beépített emberének nevezte). Akkor még Széll inkább megalkudott pártjával, azt állítva Hadházyról, hogy nem tartotta magát a párt bürokratikus előírásaihoz, ennek következménye az ellene indult fegyelmi eljárás. Később Széll is szélnek eredt, mert a párt már számára is vállalhatatlanná vált. De ekkor Béla még mindig kitartott. De most rájött mi is az az lmp. Későn érő típus. Van ilyen. Meg jobb későn, mint soha. Nagyobb baj, hogy már az országnak is késő.
Leálltak a műtétek a Honvédkórházban, mert elromlott a klímaberendezés
Ha a Honvédkórházban nem működik, hát nem; úgy kell neki. De azért nyugtassanak meg, Hatvanpusztán ugye működik?
Semjén szerint attól, hogy kommunista volt, most lehet kereszténydemokrata Szili Katalin
Azt, hogy a fideszes komcsi jó komcsi tudtuk eddig is. Van belőlük dögivel. Most már azt is tudjuk, hogy a kdnp-s komcsi is jó komcsi.
Válságban Navracsics Tibor házassága – Elköltözött, de nem válik
@Pegero: 11.09.
"Basszátok meg! ..." Kit? Navracsicsot, vagy a feleségét. Mert nem mindegy. Én mondjuk szájer józsira bíznám a választást és a végrehajtást is.
Válságban Navracsics Tibor házassága – Elköltözött, de nem válik
’Olyannyira megromlott Navracsics Tibor házassága, hogy különköltözött a feleségétől. Azt azonban kijelentette: nem válik.’ Akkor mostantól távházasságban élnek. Ez is működhet abban az esetben, HA A HOSSZ NAGYOBB A TÁVNÁL. Meg különben is, mit szólna a váláshoz a szentéletű vadölő.
Kovács Kokó István: "Orbán Viktor szerette a bunyómat, szeretett engem is"
@Yoda69: 05.26.
Alapvetően jól látod a dolgokat, de én, mint egykori amatőr ökölvívó, hagy tegyek néhány pontosítást. Kovács István Hameddel (a Herceggel) sohasem mérkőzött, bár ők ketten voltak a pehelysúly nagy sztárjai, és sokan vártuk, hogy megmérkőzzenek. Kovács 2001 januárjában Antonio Díaz kiütésével megszerezte a WBO világbajnoki címet és következő címvédő mérkőzésén Pablo Chacon volt az ellenfél. Sajnos Kokó főleg nem a mérkőzésre, hanem a MÉRKŐZÉS UTÁNI GYŐZELEM MEGÜNNEPLÉSÉRE készült. Ez lett a veszte. Bár az első négy menetben fölényben volt a védekező Chaconnal szemben, de ütései önmagához képest puhák és pontatlanok voltak. Aztán jött Chakon, Először egy jobbegyenessel padlóztatta Kokót, amely után még magához tért, de aztán jött a bal horog, ami után hiába állt fel, már nem volt magánál és így Chacon lefiniselte. Kovács nagy karrierjének itt vége lett, nem is próbált igazán visszatérni az élvonalba.
Meg kell változtatni a Horn Gyula sétány nevét Budapesten
Számomra az ’56-os pufajkás Horn nagyon ellenszenves volt. De onnantól kezdve, hogy Németh Miklós kormányában külügyminiszter lett, csak jót tett az országgal. Miniszterelnökként is; nem lopott nem rabolt, nem tette milliárdossá a közeli rokonait, nem voltak strómanjai és nem élt luxuséletet az ország pénzének rongyrázó herdálásával.