Mindenesetre megtudhatta mindenki, hogy a miniszterelnök kedden ismét útra kel és Brüsszelbe utazik.

Teljes izgalomba tartotta a magyar népet Orbán Viktor, aki a ma délutáni Védelmi Tanács üléséről ígért nagy fontosságú bejelentést. Nos, a miniszterelnök szózatában csalódnunk kellett, ugyanis olyanokat mondott, amit már legkésőbb reggel óta mindenki tud.

Végre megszólalt Orbán Viktor a Közel-Keletről – És nem mondott semmit…

Szigorú tekintet, szigorú szavak      Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Irán drónokkal és rakétákkal megtámadta Izraelt, a légitámadást a légvédelem elhárította, mindez államközti háborúhoz vezethet a Közel-Keleten – ezek szerint az izraeli-palesztin háború nem az – illetve meg kell védeni a magyar embereket ennek a konfliktusnak a nemzetbiztonsági és gazdasági következményeitől.

Ami új elem volt, az az, hogy kedden a miniszterelnök Brüsszelbe utazik – no, még nem elfoglalni – hogy az EU más vezetőivel megvitassa a kialakult helyzetet.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Miért? Mikor mondott bármi értelmeset? Csak a lózungjait és a hazugságait ismételgeti!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laja70
Miért? Mikor mondott bármi értelmeset? Csak a lózungjait és a hazugságait ismételgeti!!!
nejlontacskó
@laja70: jó jó, de várták, hogy állástfoglaljon, hogy elítéli, netán egyetért e, irán támadásával, de egyenlőre, fogalma sincs róla!
Gondolom, még sem Putyin, sem Hszi Csin-ping nem foglaltak állást, és hát jó lenne úgy nyalatkoznia, hogy mind a két komcsinak megfeleljen az " álláspontja "...
LászlKovács
Csak nehogy azt találja ki, hogy a nemzetközi helyzetre hivatkozva belenyúl a választásokba- amilyen hülye hatalmát féltő- még meglépi. Na akkor lesz még csak kemény helyzete, retteghet majd szerintem, az biztos! Bitos, hogy ez ügyben is megy Brüsszelbe, elejteni ezt a gondolatát a féleme miatt!
Ezodabasz
O1G először tegye rendbe a saját országát(ami NEM az övé!), ezek után lehet az EU-val, Brüsszellel, közel-kelettel, az USA választásokkal, Putyinnal, Izraellel, Csáddal, stb foglalkozni!
rohács1926
Nem mondott semmit, csak komolynak, okosnak, gondterheltnek látszó pofával bégetett egyet a birkáknak, ahogy egy fontoskodó vezérürü.
RonaGyuri
@RonaGyuri: „A múltat végképp eltörölni”, mélyen szánthó gondolatok tárháza

Az ön- és köz-ámítás újabb gyöngyszeme a Párt központi napilapja előadásban

Mottó:
„Soha ne mondd, hogy soha”
tartja a bölcsesség, de
mit mond a véglegről???

„Szánthó Miklós: Donald Trump és Orbán Viktor ugyanazt a harcot vívják” címmel lelkendezik arról, hogy és ahogy Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Fiatal Republikánusok Országos Szövetségének kongresszusán Tampa Bayben.
„a 2024-es év egy választási szuperév: novemberben Amerika történelmének legmeghatározóbb voksolása következik, mi, európaiak pedig júniusban nézünk szembe a legnagyobb próbatételünkkel.” – mondá, majd:
„Együtt lecsapoljuk a mocsarat – Brüsszelben és Washingtonban is –, napfényre fogjuk hozni az ott élő szörnyeket, leleplezzük bűneiket, és örökre véget vetünk uralmuknak.”!! =))
simmering73
"Mindent megtesznek a magyarok a békéért" Szenzációs duma az egybites birkáknak ma reggel az egyik szennycsatornán. Erre merevednek a fidkányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.