A miniszterelnök szerint azok, akik tönkretették az országot 2010 előtt, mind ott ügyködnek Budapesten.

Orbán Viktor: „Kifele Gyurcsány embereivel a főváros vezetése mögül”

A miniszterelnök Budapesten is nagytakarítást szeretne    Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A főváros vezetése mögötti világból ki kell tenni a Gyurcsány-féle embereket – jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában. Orbán Viktor azt mondta: azok, akik tönkretették az országot 2010 előtt, mind ott ügyködnek a fővárosban, és ugyanazt a politikát csinálják, mint amit a kormányzásuk alatt.

Akik csődbe vitték Magyarországot, azok most épp oda viszik a fővárost is, ezért üres a kassza, holott Budapest Magyarország leggazdagabb városa – mutatott rá.

A kormányfő azt reméli, hogy a júniusi önkormányzati választáson olyan főpolgármestert választanak majd, aki gátat vet ennek. Ha ez nem történik meg, akkor elfolyik, elvész Budapest minden erőforrása, és bekövetkezik a csőd, amelyhez nagyon közel van már a város – értékelt Orbán Viktor.

Ugyanakkor az interjúban az volt a legérdekesebb, hogy a miniszterelnök a fővárossal kapcsolatban egyszer sem mondta ki Szentkirályi Alexandra nevét. Holott a volt kormányszóvivő éppen a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje…

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
erröl a csöd dologról pont az pofázik nagy dírrel-dúrral, aki több mint 100 milliárdal lóg a kórházi beszállítóknak? - meg mikor egy ezres a kiló kenyér és az euró 400 ft körül tép?
vikinek az a mázlija,hogy egy csomó gügye híve van...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rohács1926
„Akik csődbe vitték Magyarországot,…”
Tényleg csődbe vitték, vagy csak hazudik a birkáknak?
A Wikipédia szerint Magyarország 1932-ben és 1941-ben került államcsődbe. 1982-ben, 1990-ben és 1994-ben is csak CSŐDKÖZELI helyzetben volt.
jáger laszló
O1G kiadta jelszót!
Apelláta nincs!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
erröl a csöd dologról pont az pofázik nagy dírrel-dúrral, aki több mint 100 milliárdal lóg a kórházi beszállítóknak? - meg mikor egy ezres a kiló kenyér és az euró 400 ft körül tép?
vikinek az a mázlija,hogy egy csomó gügye híve van...
Peller Anikó
@csak úgy...: Miközben két Marshall segélynyi euró elpárolgott májgott és az államadósság sohanemlátott magasságokban van.

Hitelekből élünk, hitel hitel hátán, ha nem kapnánk hitelt már tényleg csődben lennénk. Ennek ellenére megy a pénzszórás, természetesen hitelből.
Hazaszeretet
@Peller Anikó:
Az államadósság pont abból származik, hogy a kommunista balliberális Gyurcsányod idejében a külföldi érdek befúrta magát a legpusztítóbb módon közénk.

Gazdáid meg szegényítenék az országot. Fiatalok nem, de mi láttuk mi történt amikor ti hatalmon voltatok. Szinte mindent eladtatok a országból, és a többségi tulajdont is a külföldi idegen magánemberek kezébe játszották Gyurcsányék.

Van-e itthon baj? Igen van! Megoldjuk itthon. Nem kellenek ehhez még pluszban külföldről fizetett hazaáruló ügynökök, akik azt állítják, hogy nincsenek lefizetve, miközben sorra buktok le. Magyarország magyar kézben marad! Megvagyunk az lmbtq és Soros nélkül. Attól jóval jobbat építünk! Úgy hívják: Magyar nemzet.
Nyitunk a béke és az igazságos, kölcsönös jólétét alátámasztó kereskedés iránt is. Ez nem tetszik a vértontó gyilkos Nyugatnak.
dr. prédikátor
Meg a kurva anyádat te hazaáruló nemzetvesztő tömeggyilkos mocskos féreg cigány O1G ROHADJ MEG A CIPŐDBEN!!! lókupec!!!
Géza
Ideje megtisztítani Magyarországot az idegen érdekeket kiszolgáló erkölcstelen, tolvaj bandától. Most visszavesszük Budapestet és példát statuálunk a rendtevésben. Tolvajkergetés lesz, elszámoltatás és megtelik a börtön. Már reszketnek is az elvtársak!
Horizont
@Hazaszeretet: Jó alaposan magadba szívtad a rogáni propagandát és még hozzátetted a magad baromságait. Ennyi hülyeséget összeírni és még hinni is. Jó pénzt kapsz ezért? Júdás pénze.
Pálinkás Pál
most olyat mondok, amit pár éve elképzelhetetlennek tartottam volna...IGAZA VAN...új erő kéne a hazának, aki eltakarítja mindkét oldalról a 30 éve odakozmált szemetet...és radikálisan, elgyengülés nélkül...amíg ez nincs, addig semmi nem fog változni itt birkalandon...
Dr. Proktor
Azokkal kellene leszámolni akik 2010 után tönkretették az országot és kelet-európai elsőből utolsót csináltak!
1kaszás
@Géza: Aha, mondja 1 pedofidessnáci kollaboráns, akinél a korrupcio, lopás és a hazaárulás az erkölcsi nivo,,,
Pusztai
Nu sokadszor csődöz ez a rohadék, de az ellenzék ezt is képtelen visszagyűrni, 1x nem hallottam:

HÉ GECZI!
1x volt az ország csődközelben, 2011-ben amit elismertél zárt körben, visszahívtad az IMF-et, és elkezdted a pávatáncot és akkor született az a mondásod_
- "ne azt nézzék mit mondok, hanem amit cselekszem!" ezzel elismerted: hazudós vagy!
..
Ja dehát egy balfasz kretén POLELITttel aki képtelenek hatékony ütös lelleplezésre, mit várjunk?
Tizenéve nyomhatja ezt a hazugságot és nyerhet a fidesz 4x kétharmaddal.
OKA: LEPRA KRETÉN HATÉKONY KOMMUNIKÁLÁSRA KÉPTELEN "ELLENZÉKI" POLITIKAI ELIT OSTOBA ISIÓTA KOMMUNIKÁCIÓJA, PEDIG EZEN ÁLL VAGY BUKIK A VÁLASZTÁS VAGY 90%-BAN!!!
Pusztai
eZT hányszor kérte számon az ellenzék:

"Erről mi a mondanivaló?? Több mint a gdp 10%-a!!!
www.economx.hu/gazdasag/jogallamisagi-eljaras-felszabaditott-unios-penzek-lengyelorszag.785645.html
"Holnaptól egyedül pislogunk halként a szatyorban, 8000 milliárd forintunk mehet a levesbe?
Az EU készen áll a jogállamisági aggályok miatt visszatartott lengyel pénzek folyósítására.
Brüsszel már a jövő héten meghozhatja a döntést.
A magyar kormánnyal szemben maradnak az aggályok"
Pusztai
Megjöttek az eu támogatások, MO erős büszke külfödről támogatott ország!
i.imgur.com/CkTK0ha.jpg

Amikor a geczi szemenköpi a spermát, -legfontosabb a gazdaság...
www.facebook.com/watch/?v=2682229631915463

Nagyon sok ÉVE MONDOM: MINDENNEK AZ ALAPJA A GAZDASÁG, ETTŐL FÜGG MINDEN!

2010 ÓTA GAZDASÁG EU KÖZÉPMEZŐNYBŐL LEESETT AZ ALJÁRA.
Szerencsére sűrűn hallani az ellenzéktől, ezt a fontos tényt.
kereső
@Hazaszeretet: Na, hagyd a propagandát. Ugye nem hiszed magad sem, hogy a 2010-2024 közötti években az előző évek- 1960-2010 közötti évek adósságállományának több mint kétszeresének adósság állomány növekményét gyurcsány okozta?
Úgy, hogy közben bejött az országba 23000 milliárd forint eu-s támogatás, eltúnt 3000 milliárd forint manyup pénz, és az a qrva sok ÁFA amelyet a lakosság- a még meg sem született is befizetett az állam kasszájába, nem beszélve a társas vállalkozások befizetélseiről, az szja-ról- és közben sikerült az országot leküzdeni a gyurcsány "korszakhoz" képest az eu aljára. Na, talán kezdj el pénzügyi ismereteket tanulnai, vagy legalább az alap fogalmakkal tisztában lenni.
Ha, lenne egy kis eszed, akkor nem égetnéd magad ezzel az orbáni hazug szózattal.
nejlontacskó
" A kormányfő azt reméli, hogy a júniusi önkormányzati választáson olyan főpolgármestert választanak majd, aki gátat vet ennek. Ha ez nem történik meg, akkor elfolyik, elvész Budapest minden erőforrása, és bekövetkezik a csőd, amelyhez nagyon közel van már a város – értékelt Orbán Viktor. "

Tehát, ha Budapest nem Fidesz főpolgit választ, akkor folyik tovább a forráselvonás, egészen addig, míg csődöt nem jelent a főváros!
Semmi kétség, megteszi!
Ha csak fele olyan gerince volna ennek a túltelt húgyhólyagnak, mint amekkora a sértődöttsége, ő lenne a becsület élő szobra!
De így, csak a legbüdösebb szardarab, a szennyvíz tetején!
Pusztai
@nejlontacskó: HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Mindenki elfelejti, Bp-en képződik a gdp harmada, összes bevételét elveszi a fideszmaffia és nagy kegyesen visszad 1,6%-ot!!
Tényleg ennyire segghülye az ellenzék, pl most Karácsony azzal látja igazolni Bp pénzügyi baját, hogy az ÁSZ is igazolja valójában a további saját bevételek eredméyne is negatív, mert a szolidíritási és egyéb adókat von el akormány azzaz Bp támogatja a kormányt.

Kijelentem iylen idióta balfaszokkal sosem lesz a fideszmaffia és az élén lévő gengszter leváltva, elszámoltatva amit már 3x is elbasztak!
KisTehen
kifele gyurcsánnyal a magyar politikából
kereső
@KisTehen: Nos, úgy gondolom a kivánságod nem talál meghallgatásra...ez a hajó elment, bárhogy mesterkedtetek is.
Nessy
@nejlontacskó: Ezt nem zsarolásnak nevezik jobb helyeken??
Toller Béla
Hát talán eltakarodnál már végre ! Még mit nem tettél tönkre tahó ? Sport, egészségügy oktatás, közlekedés, igazgatás, hangulat, külpolitika...Kihagytam valamit ? És ehhez nem kellett Gyurcsány segítsége, egyedül is képes voltál rá ! Jut eszembe, a Lánchidat kifizetted már?
Béla333
"Orbán Viktor: „Kifele Gyurcsány embereivel a főváros vezetése mögül”

Béla333: Kifele a maffiózókkal az államigazgatásból! ELSZÁMOLTATÁST!!!
szegény hazám
Az utcai békeharcos nindzsa a brüsszeli balett táncos kermelita malacnak teljesen elment az esze.
KisTehen
@kereső: a remény hal meg utoljára
balos
A nemzeth gecije már nem is rejti el,hogy megzakkant!A viselkedése csak a seggében tartott családjának nem tűnik fel,hiszen egy pöcstől születtek!Remélem mire eljön érte a halál addigra az ellopott vagyonunk az országra vissza száll!
kereső
KALTENBACH JENŐ:
ABSZURDISZTÁN
Szóval, nem hiszem hogy van még egy ország az EU-ban, de azon kívül se nagyon, ahol az emberek annyira ostoba rögeszmék rabjai lennének, annyira könnyen manipulálhatók mint éppen Magyarországon.
A dolgot talán a legjobban a Gyurcsány-jelenségen lehet bemutatni.
Gyurcsány egykori kormányfőként elkövetett egy hibát, amelyet aztán a politikai ellenfélnek, Orbánnak sikerült oly mértékben beleverni az emberek fejébe, hogy azt onnan azóta kirobbantani sem lehet.
Mindezt akkor, amikor Orbán a Gyurcsánynak felróható hibák, sőt nyilvánvaló, büntetőjogilag üldözhető gazemberségek egész sorát követte el, anélkül hogy azok "ráragadtak" volna.
Az persze nyilvánvaló, hogy a Fidesz-tábor ennek megfelelően viselkedik, de hogy az elvben ellentáborhoz tartozók közül is igen sokan a mai napig ennek az orbáni manipulációnak megfelelően cselekszenek, az abszurditásban alig felülmúlható.
Dehát ez egy ilyen rögeszmés, abszurd ország, nép, és azért tartunk itt ahol tartunk. Országon belül az orbáni rablóbanda zavartalanul uralkodik, nemzetközi relációban meg a normális világ megvetését, ugyanakkor a legócskábbak szimpátiáját sikerült kivívni.
Csak így tovább, amíg már késő...
------------------------------------------
RÉMÁLOM
Magyarország évtizedes (évszázados) álma vált valóra 2004. január 1-én, a Nyugathoz, azaz az EU-hoz való csatlakozással.
Azóta elképesztő pénz, technológia, tudás áramlott az országba, amely jelentős gazdasági fellendüléssel járt.
Mindez annak ellenére történt, hogy újra kiújult a "magyar betegség", az ostoba nacionalizmus és persze rögtön akadt egy lelkiismeretlen, hazug kalandor, aki ezt kihasználva magához ragadta a (telj)hatalmat és azóta despotaként uralkodik az ország felett, az EU örökös bajkeverőjeként, súlyos kárt okozva az országnak. Ez abban csúcsosodik ki éppen, hogy a teljes EU-val ellentétben sunyi módon az agresszor háborús bűnös oldalára állt.
kereső
...
Ha valami ellentétes az ország elemi érdekeivel, akkor ez az. Vagyis Orbán és bandája büntetőjogilag üldözendő cselekményt követ el, a folyamatos trükkös lopásairól nem is beszélve.
Mindezt a lebutított, félrevezetett magyarok millióinak a támogatásával.
Egyszer majd tragikus lesz az ébredés ebből a rémálomból.
------------------------------------------
MINDIG MÁS A HIBÁS
Azért az oly jellemző erre az országra, hogy azok a választók akik osto.ba módon 2010-ben kétharmaddal, azaz teljhatalommal jutalmazták a semmit, azaz Orbánékat, amit azóta még többször megismételtek, most a sarokba szorított ellenzéken kérik számon, hogy miért nem cselekedett.
------------------------------------------
POLITIKAI IQ
A magyar lakosság IQ-ja, azaz általános intelligenciája valószínűleg hasonló más népekéhez.
Politikai intelligenciája viszont messze átlag alatti. Részben az Orbán banda szorgos munkájának köszönhetően .
Nehéz lesz innen visszakapaszkodni.
2024. 03. 22.
levarosbukta
Elég szomorú hogy 13 év kormányzás abból 3-4 év teljhatalommal való felruházással még mindig Gyurcsány a mumus.
Géza
@1kaszás: Ilyen beteg lény, amit leírtál, az a liberális, alias kommunista.
Peller Anikó
@Gézga: "'"Aha, mondja 1 pedofidessnáci kollaboráns, akinél a korrupció, lopás és a hazaárulás az erkölcsi nívó."'"

Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak ezt kell mondanod azért a kicsi pénzért?
Cherry
Aki nemcsak Budapestet hanem az országot tönkre vágta az egy mocskos aljas tolvaj cigány ,a neve Orbán Viktor te szemét patkány, ki kell takaritani az ilyen mocskot
Géza
Meg is tisztul hamarosan Budapest. Karácsony elzavarjuk és kezdődik az elszámoltatás. Nagyon riadt lesz a tolvaj banda, amelyik lerabolta a fővárost.
Hazaszeretet
@kereső: ****************************************
*********** Dr. ORBÁN VIKTOR ***********
****************************************
Sorra dőltek csúcsra jártak a turizmus rekordjai.
Nem csak stadion, de rengeteg iskolai sportpálya, uszoda épült.
Rengeteg kastély, strand, műemlék, híd, kórház,
múzeum, tér, tanuszoda, mentőállomás épült,
újult meg az elmúlt években.
Nyugdíjprémiumot adott az öregeknek.
Visszavezette a 13. havi nyugdíjat.
A nehéz időszakban jutalmat és jutalomszabadságot adott a rendőrnek,
ápolónak, orvosnak - pedagógusnak.
Jelentősen javult a házasodási kedv.
Jelentősen javultak a bűnelkövetési statisztikák.
Ingyen nyaraltatja a rászorulókat.
Ingyen kapják a diákok a tankönyvet.
Ingyen ehet mindenki akinek kicsit is nehezebb oviban, bölcsiben.
70 ezerről 28 ezerre csökkent a pandémiáig a várólistán lévők aránya.
Krízisben nem megszorított,
nem elvett, hanem: bértámogatást, adókönnyítést,
bérleti díj elengedést, kamatmentes hitelt,
hitelmoratóriumot, ingyen parkolást biztosított.
Visszaszerezte az elprivatizált energiaszektor nagy részét.
Visszaszerezte a Fletó által elprivatizált maradék MOL részvényeket.
Újra megvásárolta (s közel megduplázta) az elkótyavetyélt aranytartalékunkat.
Észrevétlenné tette a valaha volt legnagyobb dunai árvizet.
Az Európai(szovjet)Unió zsarolásai ellenére kiharcolta a pénzünk egy részét
(annak ellenére, hogy nem nyitotta meg a déli határvédelmet az erőszakos betelepülők előtt,
és zárva maradtak az óvodáink az LMBTQ női ruhában vonagló háromlábú harcosai előtt...).
****************************************
****************************************
****************************************
Dr. Proktor
@Géza: @Géza: Keresd fel orvosodat, gyógyszerészedet...
Dr. Proktor
@Hazaszeretet: Ezek alapján lettünk utolsó előttiek az EU-ban? Gratulálok, szép teljesítmény!
Korábbi kelet-európai elsőből? Gondolom az utolsó hely a cél..
simmering73
Akik meg 14 év alatt tönkretették az országot mind ott ügyködnek a Parlamentben.
simmering73
@Géza: Hát még milyen riadt lesz ez a tolvaj banda amelyik lerabolta az országot ha jön az elszámoltatás. Igaz, shikarikám?
Pusztai
Itt mikor lesz ez?
hirklikk.hu/kozelet/lengyelorszagban-hazkutatasokat-vegeznek-orszagszerte-az-elozo-kormany-altal-letrehozott-alapitvany-miatt/429928

"A lengyel nyomozó szervek országszerte több tucat helyen házkutatásokat végeznek az előző kormány idején az igazságügyi tárca kötelékében működő, a bűnmegelőzés és a bűncselekmények áldozatainak támogatása céljából létrehozott alapítvány ügyében – közölte kedden a lengyel főügyészség.

Az akció keretében Zbigniew Ziobro volt igazságügyi miniszter házát is átkutatják – közölte az X közösségi felületen Patryk Jaki európai parlamenti képviselő, az előző, a Jog és Igazságosság (PiS) által vezetett kormánykoalícióhoz tartozó Szuverén Lengyelország (SP) politikusa, aki „tiszta gengszterségnek" nevezte, hogy a nyomozók „betörtek" a nemrég súlyos onkológiai műtéten átesett Ziobro otthonába."
Hazaszeretet
Hazaáruló Gyurcsányok. Látom nem bírjátok meg emészteni, hogy magyar kézben vannak magyar erőforrások. Vissza szerezzük azt amit ti eladtatok!

Az elkövetkező években is azon dolgozunk, hogy naggyá tegyük országunk nemzetét. Jólétet és biztonságot teremtsünk!

A magyarellenes dollár baloldal kivégzése továbbra is az egyik fő irányelvünk.

Magyarország a magyaroké. Isten áldja a hazát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.