Mintegy négyezer kilométernyi hazai útszakaszon lehetnek húsz kilométerenként sebességmérők - ez derül ki a kérdéseinkre kapott rendőrségi válaszokból. A beszerzendő kétszáz darab traffipax mellett hétszáz-nyolcszáz új alkohol-szondát is vásárolnak, amelyeket - a hétfői hírrel ellentétben - nem lesz kötelező megfújni minden egyes igazoltatáskor.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szabadrablás ami most traffipax ügyében a rendőrség részéről folyik. Gyakorlatilag egyet is értenék vele, ha nem lenne ilyen égbekiáltozó diszkrimináció, hisz csak a magyar autósokat érintik a szankciók. A külföldiek jót röhögnek rajtuk. Szánalmas!
coyote3
Mondjuk ilyen elánnal hajkurászhatnák a zsiványokat is.
keresztapa
@coyote3: A cigány színesfém tolvajok bemérésére vásárolják a traffipax.-ot és vasúti
kábelek gyors eltüntetését méri. Húsz kilométerenként színesfém átvevő telephely, kifizető pénztár,minden amit a tolvaj akar.
KöBüKi
@coyote3: A gond az,hogy a zsiványok hajkurászása semmit nem hoz a konyhára!!!
A kormány egyetlen pénzteremtő intézkedése mely egyben az országunk vérkeringését lassitja!Az autósokat meg zsarolja!!
Egy jó évvel ezelőtt ráérősen elindultam Debrecenből pestre a 4-es főuton.! 5óra 38 pec alatt értem fel,és batartottam az összes táblát.!
No comment!!!!
marlin
Volt közbeszerzés?? Vagy evvel a"jó befektetéssel" gyorsan a seggére kell verni a "lopott pénznek"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.