Mától a MÁV egyes vonatain is ingyenesen internetezhetnek az InterCity pótjeggyel rendelkező utasok, miután a vasúttársaság a legújabb személyszállító vagonokat a Magyar Telekom közreműködésével vezeték nélküli internetkapcsolattal szerelte fel.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A cikket olvasatlanul megmondtam, hogy hol vezethették be ezt a szolgáltatást. Vajon honnan tudtam? Továbbra is két Magyarország létezik.
Nagyon sajnálom, hogy nem tévedtem.
verőce21
@Január: Hogy tudtad úgy eltalálni? Fantasztikus ész vagy!

Egyébként pedig azokon a járatokon működik, amelyek Budapest-Bécs-München ill. -Zürich járatokhoz tartozik. Többéves "adóssága" ez már a MÁV-nak.

A Gyesev más kategória. De aki netezni akar a vonaton más vonalakon is, az rendelkezik erre szükséges eszközzel/előfizetéssel, tehát nem kell neki ehhez MÁV.
csikknorisz
@verőce21: Megelőztél, pont ezt akartam írni. :) Aki utazás közben szokott a neten böngészni (pl. én), annak tökmindegy ebből a szempontból, hogy wifis intercityn ül, vagy egy kis motorvonaton valahol egy szárnyvonalon.
marlin
@csikknorisz: Totál egyetértünk!!
Amit a MÁV csinál, az negatív diszkrimináció!! Az én pénzemért is ugyanolyan szolgáltatást biztosítson, mint a többieknek!! (Vagy szálljon be a mobilinternet számlámba!!) :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.