Nem kellett sokáig várni, a nagy torrentes oldalakon, így például a Pirate Bay-en is már javában közkézen forog a Windows 7.

Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
kíváncsi vagyok, az tény, de azért még nem telepíteném próbából sem. nyilván van még benne csomó hiba (ami ilyenkor természetes), aztán ez csak elvenné a kedvem a későbbiektől
charlie
Ez még nem jelent semmit. Mármint, hogy most mivan. Meg lehet nézni, hogy a Vista ilyen állapotban anno mit tudott, aztán mi lett belőle. Teljesen más lett, szóval ez még nem jelent semmit.
zsolti
hát igen a screenshotok alapján én se érzem, hogy most hirtelen fel kéne tennem.

igazából azt várom már, hogy valaki valami forradalmi interfésszel jöjjön ki, ami nagyon más, mint ez, amit a win95 óta cipel magával minden oprendszer - és nem csak MS platformon. szóval hogy valaki végre elfelejtené ezt a "desktop-ikon-tálca" megközelítést, és valami nagyon újat, nagyon használhatót mutatna.
charlie
A touchszkréneké a jövő mindenképp (újjal matatás, többmindent, stb.), azonban ehhez még a hardver dolgok hiányoznak.

Mellesleg tán ez a legjobban bevált mód jelenleg, ezért van mindenhol (ja, és nem a win95-től kezdve van ez a tálca asztal dolog ha minden igaz)
tsabeeka
charile, igen, éppen azt írtam, hogy nem szabad még ebből sok következtetést levonni.
charlie
Azért majd letöltöm (tudom, csúnya én) és kipróbálom.

Miért van olyan érzésem, hogy nem véletlenül került ki? Végtére is ez az MS-nek még jó is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.