Nem olyan régen a Youtube videók alá feliratokat lehetett felöltetni. Mától egy új feature jelent meg a youtube-n, mégpedig a feltöltött feliratokat lehet más nyelvre fordítani a Google translate segítségével. Így most már egy olasz nyelvű videót -amihez van felirat-, könnyen megérthetjük, hiszen real time-ban fordítja a feliratot.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: keseruimre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tcat
Realtime fordítás... hát hogyne :)
Tcat
Megkövetem magam, tényleg realtime. :S Mondjuk belegondolva jobb megoldás is, mint a felirat feltötlésekor lefordítani az össze elérhető nyelvre, időnként azért bekerül 1-2 új nyelv a translate-be, akkor bővíteni kéne mindent, nem lenne azonnal elérhető minden videón...

Viszont nagyon bíznak akkor a translate szerver(ek) elérhetőségében, sebességében :)
charlie
Már csak azt árulhatná el valaki, hogy hogyan lehet ilyen feliratokat feltölteni.
keseruimre
charlie: amikor feltöltesz egy videót, akkor a "my video" menüpont alá fog kerülni a videód. ezután az "annotations"-ra kattintasz, majd a videód felett a "Captions and Subtitles"-re kattintasz és ott a tallózásnál választod ki a feliratot.
charlie
ÁÁ, tehát előre el kell készíteni a feliratot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.