Megbocsátó környezet, intelligens forgalomirányítási rendszerek, grooving vágások - többek között ilyen újításokkal tuningolják fel a hazai autópályákat.

Forrás: Vezess.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ne vagdossák! Ami hiányzik építsék meg!
wadnarancs
Ez mind nagyon szép és jó ,de az audi azért nem jött békés megyébe mert nincs rendes út...

Szóval örülök neki ,hogy ahol van autópálya még jobb lesz. Mi meg majd itt a viharsarkon lassan románia leszünk.
nahát
@wadnarancs: te ezt elhiszed?ezt csak a békésmegyei politikusok állítják! Egyszerűbb az ok, földrajzi távolság és mások jobban lobbiztak, több kedvezményt igértek
Don Marcus Hibiscus
Magyar utak,nagyszerűek.Nálunk azt ugatják,hogy a nagy kamionok tönkreteszik az utakat.Kamionok nincsenek is,csak havi 1 kb.Még annyi sem.De a TSZ-nek vannak aszfalt útjai,amin a kamionok járnak a terménnyel,Rába Steigertől a minden nagy dög gépig.Na az az út kopott,meg minden,de 20 éve kb hozzá sincs nyúlva,sehol egy odataknyolás,egy folt,vagy valami.Sokkal jobb,mint a tavaly tavasszal készült vadi új utak.Igaz van egy pár utca,amit nem csináltak meg,csak hordtak rá ilyen aszfaltkavicsot.Az ettől még szarabb lett,mert szurkot nem látott,de a fő út fain járdalapos járdája helyett aszfaltjárda kell.Gondolom a sikkasztást el kellett kenni,de ez nem ide való már :)
Cat Buster
Megint feltaláltuk a sajtban a lukat?
Ez kint már évtizedek óta ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.