A párt weboldalának megbénítására hirdettek hadműveletet. A Jobbik az Indextől tudta meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patrióta
Hát te csak hülye vagy nincs mese! Nem vagyok én nagyobb náci mint te, csak én nem a magyarokat utálom!@zsolti:
zsolti
@patrióta: hol olvastál ilyet, hogy utálom? a jobbikot utálom csak, meg az agyhalott szavazóikat :) nem ugyanaz, azért nehogy már egyenlőséget vonjál a kettő között, hogy csak a jobbikos a magyar, mert akkor az ország nagyon nagy részét kellene majd gázkamrába küldenetek :( (ja, a hülye vagyot írtad már sokszor, azóta is zokogok, próbálkozz valami újjal is néha, unalmas vagy)
patrióta
@zsolti: Te is unalmas vagy a süket dumáddal! Ahogy viselkedsz, az az oviban szokás, mondjuk szellemileg azon a szinten vagy! Szóval ne erőlködj mert beszarsz!
sólyomszem
@patrióta: Hagyd, hülyeségre nincs gyógyír. Csak az energiádat pazarolod. Mindenki maga érzi mi lakozik a szívében, te is tudod, hogy te kivagy. Ha nácinak tart, legyen az ő baja, attól még nem vagy az, mert ő kitalálta :).
silber13
@kerék: akkor te is fogalmazd meg a "komcsi", a "zsidda" jelentését, de pontosan ám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.