Hétfő óta gyakorlatilag elkapkodták a patikákból, a hipermarketekből és az autós boltokból az egészségügyi dobozokat, amelynek hiánya vagy lejárta miatt akár 50 ezer forintos helyszíni bírsággal is sújtható egy autós. A rendőrség szerint nem indítottak kiterjedt akciót emiatt, de egy hét alatt eddig nyolcvan embert büntettek. Év végén újra hiánycikk lehet a csomag, mivel jövő januártól csak a magyar szabványnak megfelelőket lehet majd használni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
Este első lámpa nélkül (úgy félszemmel), meg büntetlenül ez ám az arányosság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Este első lámpa nélkül (úgy félszemmel), meg büntetlenül ez ám az arányosság.
orogordog
policijá gépjárműveiben milyen van, ha van??
Feraj49
Sok ember "elájul" ha vérző sebet lát.Nem is beszélve az elsősegély tudásunk a béka feneke alatt.A sérültekhez meg nem is merünk nyúlni,nehogy valami kár okozzunk!A doboz meg "jó helyen" van,megkapja balesetkor aki tudja "kezelni".
bosszants
Ha pedig hozzá nyúl a sérülthöz és annak bármilyen maradandó baja lesz akkor meg járhat a bíróságra magyarázkodni mint egy buszvezető kolléga Mezőkövesdről...
kkalman
Nem is kell használnom. Baleset esetén, mire ki tudom találni, hogy mihez nyúljak, mit csináljak, ott a mentő. Jobban jár a sérült, ha nem nyúlok hozzá. Azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így, ezért ez, simán egy újabb pénzlehúzás.
ETA
33 éve vezetek, elég sokat és nem csak Magyarországon. Mindég volt a kocsiba,de soha nem volt rá szükség, pedig sorolhatnám évente milyen baleseti helyszineken álltam meg elsőnek.Mentő, tűzoltó, helikopter és hullakocsi.Ja most jut eszembe!!Ha esetleg a szempillám begyűrődne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.