A héten látott napvilágot a hír, miszerint Putyin befejezné a háborút, ha Ukrajna lemondana az oroszok által jelenleg ellenőrzött területekről. Erre reagált most Volodimir Zelenszkij, aki az Orda nevű kazah portálnak adott interjút.

Zelenszkij nem akar tűzszünetet – De vajon miért nem?

Illusztráció: freepik.com

Az ukrán elnök elmondta, hogy nagyon veszélyes lenne számukra most egy tűzszünet. Ugyanis az orosz csapatok pozícióik megerősítésére használnák fel a tűzszünetet. Például a frontra küldenék azokat a harci eszközeiket, amiket eddig az ukrán tüzérség miatt nem tudtak odaszállítani – közölte a 444.hu.

Zelenszkij szerint a tűzszüneti megállapodásnak csak akkor lenne értelme, ha az orosz csapatok az országhatáron tartózkodnának.

Forrás: 444.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 20:04 Te olyan okos vagy! Miért nem mész már a picsába?
Egy darab katona sem kell a földön...és nem lesz háború!
Teljes leszerelés, fegyverek beolvasztása, atomcsend- Ezért küzdött évek óta minden értelmes ember és most újra fegyverkezni kell???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ha tűzszünet akkor putyin vonja vissza a csapatait orosz területre. Elég egyértelmű feltétel.
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: Húha.
Te most felszólítottad Putyint, hogy vonuljon be a Kijevi Rusz minden területére, az 1914 előtti Cári Oroszország minden egyes cm2-ére! Ezt a Putyin nem akarja.
KisTehen
@csak úgy...: tehenet legeltetsz? szóval paraszt vagy?

tudtam én

HAHAHA
Havanagi
@Giovanni Alba: Ezeknek haza,becsület szitokszó.Az ő nyelvük az árulás,aljasság,kijátszás,stb.Ha az orosz terrorista majd Magyarországot támadja, kaput nyitnak neki.Most nem ezt csinálják?Egyébként kár minden vesztegetett szó,ezek le vannak fizetve,meg vannak véve.Bemennek a fidesz irodába a fidesz kártyájukkal(ami elég ahhoz,hogy hű tagságukat igazolják) és kapják a "támogatást".Itt bújik meg az ördög.Pénzért még az anyjukat is!Ezt gondolom,mióta Magyar Pétertől tudom,hogy több fideszes adta oda neki a kártyáját,hogy már nem akar fideszes lenni.És mik vannak még a háttérben,amiről nem is tudunk,vagy nem gondoljuk.Ezért a sok fideszes zsoldos minden fórumon.
Dr. Proktor
Hét államközi szerződést rúgott fel Putler 2014-ben mikor először özönlötte el Ukrajna keleti tartományait, majd akkor egy "békeszerződést" be fog tartani?
Be fog tartani...
Az ukránok pedig utólag bánhatják hogy egy semmit nem érő papírfecniért leszerelték atomtölteteiket és szétdarabolták vadászgépeiket...
viccesvigságok
miért neki a mások pénze sajnos a leg olcsóbb a földön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.