Véget ért a várakozás, ugyanis a Windows 8 már megvásárolható a boltokban. De mielőtt megrohamoznánk a boltokat és búcsút intenénk a meglévő Windows 7-nek, nézzük meg, hogy mivel nyújt többet. Véget ért a várakozás, ugyanis a Windows 8 már megvásárolható a boltokban. De mielőtt megrohamoznánk a boltokat és búcsút intenénk a meglévő Windows 7-nek, nézzük meg, hogy mivel nyújt többet

Forrás: infografikak.com
Feltöltő: LacyG
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
isaac
@kamazuka: A Linux disztribúciókat végigpróbálgattam meg az OS X-et is. Megállapodtam a saját igénytelemségemnek megfelelően testreszabott Xubuntunál. Eljutottam arra a szintre amin 8 éve voltam, akkor a Zenwalk nézett ki a gépemen úgy mint most a Xubuntu.
kamazuka
@isaac: Cimbim szerint a csúcs a linux,szerintem nem ,de ő szerinte az, mert arra ritkábban írnak vírust.
isaac
@kamazuka: Az én szempontom most a gyorsaság, van pár feladat amit csak ezen lehet elvégezni elég gyorsan. A szkriptelhetőségnek hála.
Törölt felhasználó
Netre, levelezni mindegyik Én pl évek óta sok mindenben ingyenes progikat hasznalok, nem mert ingyen van, hanem mert "tobb szem, tobbet lat alapon" fejlesztik. Pl a fizető excelben horror a csv file-ok kezelése ellenben az openofficeban vagy mondhatnám 65 ezres sor korlátot is..
Törölt felhasználó
Meg gondolom w8-on a regi komolyabb progik fele el sem indul ujjak meg még nincsennek. Szerintem w7-bol is csak a 32-es kiforrott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.