2 évre egyik mobilnet-csomagra sem éri meg hűséget fogadni. Akkor sem, ha ingyen van a modem és akkor sem, ha ajándékba adnak egy pendrájvot. Hogy miért? Nos...

Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
djzone
Ez nem feltétlenül igaz, hogy nem éri meg. Vodás 3G-m van, méghozzá céges szinten 3 db, és most drágább, mint amikor 1 éve kötöttem. :)
latorkuvasz
valószínűleg azért, mert ez hsdpa
használhatsz hsdpa-t, vagy csak 3g-t?
mindez persze rögtön lényegtelenné válik, ha nincs a közelben technikailag megfelelő állomás
tsabeeka
na igen, az azért volt, mert 5000 volt a korlátlan amit aztán felvittek 6000-re. az elmúlt 200 évben kb ez volt az egyetlen ilyesmi növelés, bár igaz: valóban volt :)

viszont a feltételekben benne volt, hogy 5 gb után már korlátozgatnak. ehhez képest most jobban járhatunk a t vagy a pannon ajánlatával, mert ott kevésbé korlátoznak, ráadásul csak nagyobb forgalom után.

a latorkuvasz által felvetett dolog meg hát egen, nagyon nem mindegy. a legjobb, mikor közlik, h persze, ott van lefedettség, mármint kültéri. üljek ki a parkba netezni vagy mi? :)
latorkuvasz
hát igen
olyan ez a mobil szélessáv, hogy addig széles, míg ki nem érsz a városból, tehát nem is annyira mobil...
vagy ha már kinn vagy, nem is annyira széles...
az meg, hogy 4 rongyot fizessek havonta edge-re, max 3gigáért manapság már röhejes...
szóval várni kell még a jóra, legalábbis itt, vidéken.
tsabeeka
én a békéscsaba-szeged útvonalon tesztelem elég gyakran, és nem annak örülök, amikor széles, hanem annak, amikor egyáltalán van :) a kb 110 perces útból időben kifejezve maximum 40 perc van. aztán ezen belül egyszer gyors egyszer meg "van".
tsabeeka
helyzetjelentés: most pl a békéscsaba-békéscsaba "vonalon" is killer :D
latorkuvasz
gyanítom, hogy itt nagyban meghatározó a sebességet és megbízhatóságot illetően a mozgás (egyik cellából ki, másikba be)
latorkuvasz
egyszer, amikor nem működik, akkor állj meg, és próbáld úgy
tsabeeka
hát állok én, vagyis ülök :) tehát a 14:57-es kommentem az a vonatozásra vonatkozik, a 20:18-as meg a mozdulatlan állapotra. a posztnál lévő kommentből másolva: csúcsidőben (értem ezalatt azt, hogy 18-23 óra között) olyan leterhelt a t-hálózat (békéscsabán), hogy 5 percenként (nem túlzás) szaggat/megszakad. tehát erre még ráengedni előfizetők hadát vagy csak a jelenlegieknél kikapcsolni a korlátot, háát.. a legközelebbi fejlesztésekig ez csak lefelé viszi majd a színvonalat. én (legalábbis errefele) nem vennék t-mobile-osat (most).
latorkuvasz
talán direkt csinálják, hogy ne akarjunk p2p -t használni :P
tsabeeka
nálam inkább olyasmit érnek el, hogy ne akarjak t-mobile-os netet használni. szóval félig siker :D
tsabeeka
de ilyenkor például tök jó, amikor kb hárman vagyunk a hálózaton a városban :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.