Saját mobilkészülék helyett Mark Zuckerberg cége a teljes Android-rendszert bekebelező szoftvert tervezett, amelynek nyitóképernyője háttérbe szorít minden egyéb funkciót a telefonon. Az egyelőre csak felsőkategóriás mobilokra elérhető Home már a készenléti képernyőn is a felhasználók arcába nyomja a friss üzeneteket és lájkokat, ha hajlandóak teljes kontaktlistájukat megosztani a céggel.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Mark Zuckerberg dugja föl magának a sz@rságait. Így is már túlságosan bepofátlankodott az életünkbe a F@szbúk, a következő (olcsó és buta) mobiltelefonomat meg majd akkor veszem meg, ha ez az öreg Sony Ericsson kipurcant.
csikknorisz
@Zsoel: Nekem sincs egy "menő" telefonom, a maiakhoz képest fatengelyes vacak. De még ebben is van fészbuk alkalmazás gyárilag, ki se lehet törölni. Pedig semmi szükségem rá, csak a helyet foglalja. Minek? Ha annyira kéne, letölteném. De azé' bele kell rakni, mer' hát az aztán kell.
Zsoel
@csikknorisz: Ez kőkemény biznisz úgy a Facebook-csoport, mint a mobiltelefon-gyártók részéről. A fogyasztói társadalom lényege, hogy lenyomják a torkodon azt is, amit nem akarsz, illetve elhitetik veled, hogy szükséged van arra, amire valójában egyáltalán nincsen. Így aztán az emberek viszik ezeket a kacatokat, mint a cukrot, drága pénzért, holott a funkcióiknak talán még a 20%-át sem tudják kihasználni - de meg kell venni, mert ez a menő, és mindenkinek ilyen van, mit szólnának a haverok, ismerősök, ha nekem nem lenne?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.