Egy elegáns étteremben ülsz kellemes társaságban. A pincér figyelmes de nem tolakodó, felveszi a rendelést, amit a Michelin-csillagos szakács a legjobb alapanyagok felhasználásával készít el. A felszolgált ételek állaga, textúrája és íze is tökéletesre sikerül, köszönhetően a legmodernebb konyhatechnológiának és a szakértő kezeknek. Az összes fogás kiváló, a hangulat remek, majd a menü végén felszolgált tányérdesszerten ott üt egy hatalmas csótány.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.