A kulturált jet-skizés népszerűsítésére és Európa új, őrült vízi sportjának a flyboradnak a népszerűsítésére szervezett bemutatót Dunaharasztin a jet-ski tavon Gerencsér Csaba örökös Magyar Balnok, EB győztes, VK helyezett versenyző, a Magyar Jet-ski Szövetség alelnöke, aki egyúttal a Bombardier szabadidős termékeinek, jeteknek, quadoknak, homokfutóknak és spydereknek a hazai forgalmazója és szervizelője.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
" Magyar Balnok, EB győztes, VK helyezett versenyző, a Magyar Jet-ski Szövetség alelnöke, aki egyúttal a Bombardier szabadidős termékeinek, jeteknek, quadoknak, homokfutóknak és spydereknek a hazai forgalmazója és szervizelője"
--hozzá képest egy kínai császár neve,méltósága a pics@ban sincs !
"Gerencsér Csaba elmondta: a jet-skizés ma már abszolút nem környezetkárosító tevékenység"
--a kilövellt vízsugár a sekély,1-2 méter mélységű tavakban, fenék föveny eróziót okozhat ,ami nem tesz jót a honos állományoknak.
Összegezve:káros és ártalmas szabadidős tevékenység !A Környezetvédelmi Hatóság,ha van ilyen,nem végzett kutatásokat a zsebükben landolt pénz megtartása érdekében ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.