Elérhetetlenné tette 2013. november 5. előtt megjelent összes anyagát a Híradó.hu. A Google-ben sem találtuk meg a cikkeket. “Megállapíthatjuk, hogy a közmédia internetszolgáltatásában tárolt hírek alapján tavaly november 5. előtt semmi nem történt. Sem itthon, sem külföldön” – olvasható a Közmédiablogon. A blog beszámolója szerint az önmagát “Magyarország hírportáljaként” aposztrofáló híroldalon a legrégebben megjelent cikk 2013. november 5-i dátumú, az összes többi korábbi anyagot elérhetetlenné tették.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
No lám, no lám ! ugye nem azért van fennforgás mert jönnek a választások és a közszolgáltató hírportál nem akarja,hogy ezek a csúnya újságírók meg ellenzéki felforgatók turkáljanak a sok hamisított hírek közt. Kitudja még kellemetlenséget okoznának kormányunknak és annak dicső pártjának.
Azt meg ki nem szarja le,hogy közpénzből működnek és feladatuk az ország ÖSSZES lakosságának a tárgyszerű tájékoztatása lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Már készülnek az elmúlt három és fél évről a dicshimnuszok, azoknak kell a hely. ezért töröltek minden anyagot a közszolgálati média archívumából.
Desischado
Egyetértek, szerintem is "tisztogatás" folyik, elvégre helyet kell csinálni a dicsőítő propagandának! És mindezt közpénzen! Undorító!
tavaszi
elmondta, nagyon örülne neki, ha ilyen összefüggésben plakátokon szerepelhetne. Akárcsak Aradszky László.

– Boldog lennék, ha találkoznék ilyen plakátokkal, mert nagyon sok közöm van a 60-as, 70-es évekhez. Valamint azt vallom: egy előadó akkor „van”, ha tévében, plakátokon, hirdetéseken szerepel, s szerintem az sem igaz, hogy az egyik plakát kioltja a másikat, éppen ellenkezőleg: erősítik egymást – érvelt az előadó.

Kovács Kati sem aggódik a plakátok miatt.

– Számomra nagy boldogság, hogy a televízió használja az arcomat. Mindent a tévének köszönhetek, hiszen 1964-ben ott kezdődött a pályafutásom. Ha a rajongóink az utcán belebotlanak a fiatalkori arcképeinkbe, biztosan nagyon örülnek neki – fogta rövidre a művésznő.

Rózsa György, a televíziós játékok mestere is boldog, hogy újra láthatja saját műsorait, melyeket harmincéves lánya is árgus szemekkel figyel.
tavaszi
számomra is érthetettlen Zsuzsa felháborodása...mégha jogilag nincs is minden helyén a témában. de kérdem én , megalázta?,rossz szinbe lett feltüntetve? nem hiszem. tudván magáról mennyire meghatározó személyisége volt a 60-70-80-as éveknek még meg is sértődhetett volna ha nem merül fel a képe..személye. de végül is magánügye...lelke rajta. max. hozzájut milliós pénzhez,egy kis vircsafttal.
nezelodo
Mi a baj ezzel, benne van az Internacionáléban, volt aki a hitbizományában még 89-ben is elénekeltette a rendezvényeken. Persze, hogy meg is valósítják: "a múltat végképp eltörölni..." Főleg ha kínos az a múlt. Netán némi összefüggés látszik a kutatható ügynöklistákkal?
Cicamama55
Számból vetted ki a szót, csak én még kitoldottam volna"rabszolga had indulj velünk"...Minden stimmel! Céljuk a múlt bizonyítékainak felszámolása, s a jövő nemzedékei előtti félremagyarázása. Így forog a történelem kereke Magyarországon, amiben mi őrlődünk.! De van egy felénk használatos mondás "Fehér ember nem felejt"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.