Valós-e a bekopogtatós BSA rémhír kalóz Windows esetén? Egy jó meg egy rossz hír ezzel kapcsolatban...

Forrás: viruskommando.hu
Feltöltő: vidirita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dysan0201
Kedves Rita! A hír kacsa!Technikailag létezik a BSA gyakorlatilag meg egy kalap szar.Ha ez be is következne,nem 20% lenne kamu a Windows rendszereknek hanem vagy 90%-a.Az meg más kérdés hogy a BSA hogy is bizonyítja be hogy nem kukában találtam a cd-t?Nekem tuti lesz 8-10 tanúm rá.Mivel a BSA kft-vel próbálod összehozni még megértem,ez jelenleg Magyarországon olyan mintha közértest kérném meg hogy ellenőrizze le a gépemet. :)))Apopró windows 7 ??? a vuze torrent-el a windows7 saccra 30 perc alatt a gépeden van de állítólag nem adták ki(mellesleg októberben írtam a
windows7-ről hozzánk Magyarokhoz el is ért a téma Decemberre-Januárra ennyit a felhasználók felkészültségéből).Na igen.Így kezdődnek a kamu Windows-ok.Az is más kérdés ha nem ennyire pofátlanul magas lenne mindennek ebben a tetves országban az ára akkor szívesebben venné meg az ember.Pl tettem már Említést(saját oldalamon) egy DIDO 2008 -as CD 9500 pénz nálunk,máshol széles e világban 3500 pénz+könvy+DVD na mennyire is irreális a Magyar piac?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.