Bizony, mi még emlékszünk a számítógép előtti időkre, az írógép billentyűinek andalító kattogására! Most egy zseniális feltaláló bebizonyította, hogy csak mert az írógépek kora lejárt, még nem kell lemondanunk erről az élményről. Brian Min létrehozta a "Qwerkywriter"-t, az írógép-billentyűzetet, amelyet usb-vel a képernyőnkhöz csatlakozhatva pont ugyanúgy kopácsolhatunk, mintha nagypapáink, nagymamáink ősrégi íróeszközét használnánk.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Ha majd lehet kapni én is veszek.:-) Gyönyörű szép!
varrólány
@miazavalami: Legalább olyan zajos is ?:-)
miazavalami
@varrólány: Én tanultam gépelni boldogult lánykoromban. :-) Sőt érettségi tárgy volt. Jó régen... ma is előfordul , hogy emelem a bal kezem sort váltani.:-)
A későbbi elektromos gépek már nem voltak annyira zajosak.
varrólány
@miazavalami: Gondoltam mert írtad ,hogy a monitort nézed nem a billentyűzetet.
Én nézek mindenhova , mégis sokat kell javítanom.:-))
miazavalami
@varrólány: Pedig azt hiszem nekem ezen a billentyűzeten nehezebb volt megtanulni mint nektek.:-) Hozzá voltam szokva a szélesebb betűkhöz, és közökhöz. erősebben nyomtam a billantyűt, mint kellett volna, ezért ismételt.de most már maga a tökély. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.