A Wundercar után végre Magyarországon is elérhetővé vált a népszerű közösségi fuvarszolgáltatás, az Uber. A szolgáltatás népszerűsége abban rejlik, hogy jóval kedvezőbb áron furikázhatunk a városban, mintha egy taxit hívtunk volna és arra is lehetőség nyílik, hogy mi magunk is regisztrált Uber-felhasználók lehessünk, mellyel újabb lehetőség nyílik a pénzszerzésre. A taxisok már most ki vannak akadva, – külföldön például nem is felháborodást váltott ki – ami nem is csoda, hiszen a szolgáltatás elterjedésével komoly pénzektől eshetnek majd el.

Forrás: sworld.hu
Feltöltő: Eagle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Most, hogy minden állami monopólium lesz bátor aki nálunk befektet.
tivoli
Nem rossz ez az Uber, tök jól fog járni a lakosság velük. A taxisokat már úgyis kicsinálja az állam, kell helyettük valami más.
Meine Ehre heisst Treue
Az NFM legújabb agyatlan marhasága; bár, ha figyelembe vesszük, hogy egy egyre inkább durvuló, nemzetellenes, maffiaállamban élünk, akkor már nem is olyan furcsa és rémisztő ez az álláspont:

,,...nem engedhető meg, hogy az UBER azzal szerezzen versenyelőnyt más, tisztességesen működő taxis szolgáltatókkal szemben, hogy nem teljesíti maradéktalanul a személyszállítási tevékenységre előírt jogszabályi követelményeket. Az előírt feltételeknek megfelelő vállalkozók számára a közlekedési hatóság adja ki az engedélyeket. A szakminisztérium álláspontja szerint az indokolatlan engedékenység az utasok érdekeinek sérelméhez vezetne, veszélyeztetné a gazdaság kifehérítésének és a közlekedésbiztonság védelmének céljait is."

Ebben benne van az autó sárgára matricázása is, ami nyilván kicsit sem zavarja az ad-hoc uberes sofőröket... Megmondták: az uber az taxi és kész, valamint egy okos telefonos alkalmazás neve. Nehogy már mindenféle üres zsebű ad-hoc gépjárművezetők letörjék a taxis társaságok hosszú éveken keresztül, sok pénzből kilobbizott, törvénybe foglalt tarifáit!
Csak legalább ahhoz ne lenne elég vastag a bőr az arcukon hogy odaírják hogy az "utasok érdekében".
Értem én, hogy nincs jogom eldönteni hogy ki mellé ülök be és ki mellé nem, de legalább ne mondják, hogy az én érdekemben védenek meg az én döntéseimtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.