Nancy Pelosi, a képviselőház demokrata csoportjának vezetője - volt házelnök - szerint nyilvánvaló, hogy az oroszok állnak a demokraták elleni számítógépes támadások mögött.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xcu
Az oroszok már csak ilyenek.

Ha Putyint, orbánt, Erdogánt, Trumpot, meg a faltájukat felvinné Sátán egy magas hegyre, és felajánlaná neki a világ összes királyságát, elfogadnák? (Máté 4, 8-10)
Mint a pinty!
Még csak nem is a világ összes országán uralkodhatnak, csak a saját szemétdombjukon kapirgálnak, de már így is benyaltak csontig Sátánnak.
Szar alakok ezek!
Mangu
@xcu: Eszednél vagy? Hogy jön ez a Bibliai zagyvaság ide?
Ha nem vagy tisztában az IT védelemmel, akkor inkább hallgass. Ilyen alapon nyított könyv az egész amerikai és más érintett országok elektronikus információs rendszere. Természetesen mindenért az oroszok hibáztathatók az amerikaiak által, nem a belső kiszivárogtatás, ugye?
Egyébként az oroszok nagyon jók az elektronikus hadviselésben - lásd Erdogan figyelmeztetését is (nem ok nélkül), a nem nyílt katonai üzenet lehalgatása által.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.