Nehézségekkel küzd a Samsung hogyan bírjon rá minden vásárlót a Note 7 cseréjére. Új-Zélandon és Kanadában a hálózat letiltásával próbálkozott a cég és a szolgáltatók, de hamarosan jön az új frissítés, amely teljesen letiltaná a készülékek töltését. A magyar Samsung új frissítése maximum 30 százalékig engedi majd tölteni a telefonokat.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ma igencsak elkuldos hangulatban vagyok: menj a francba, hulye cikkiro! Ha valamit nem tudsz 100 %-ig, akkor NE IRD LE!!!
Nalunk egy percre sem fordult meg senkinek sem a fejeben, hogy letiltsa a Note 7 miatt a halozatot! Ketszer hivtak vissza a Note 7-t, a ket visszahivas kozott mindenki kapott egy Samsung J5-ot ingyen, amit nem kellett visszaadni (itt 80 ezer forintnyi dollar volt az erteke), minden , a Note 7-hez vasarolt kiegeszitot (tokot, kepernyovedo foliat, autotoltot) visszavasaroltak teljes aron, es mindenki kapott meg plusz egy 100 dollaros (20 ezer forintnak megfelelo osszegu) ajandekutalvanyt, kreditkartya formajaban!
En es a ferjem ezt vegigcsinaltuk, tehat tudom, mirol beszelek, mit kaptunk. A mobilok torteneteben eddig ez volt a legtokeletesebb telefon, logikus, gyors, vizhatlan, es kezzel is lehetett bele irni. Utana is Samsungot valasztottunk, mert nem a fo termekkel volt a gond, hanem az egyik vietnami osszeszerelouzemmel, akik az elemeket gyartottak. (Ok azota meg is szuntek).
Szoval, jarj utana a hireknek, mielott beadod a kozosbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.