ŐK A SZAKADÉK SZÉLÉN, MI MEG ELŐZÜNK!!! ------------------------------------------------------------------- Egyre nagyobb a gond a szomszédban. Az elmúlt években kisebb gazdasági csoda zajlott le Romániában, az ország ugyanis rendre az EU növekedési rangsorának élvonalába került. Ez azonban a külső és belső egyensúlyi folyamatok romlásával járt együtt, most pedig minden jel arra utal, hogy elérkezett a nagy menetelésnek a böjtje. A Societe Generale elemzése arra hívja fel a figyelmet, hogy Romániának nagy kihívásokkal kell megküzdenie a következő időszakban, ami elengedhetetlenül a gazdaság erőteljes fékezésével fog együtt járni. Mivel a magyar GDP-növekedés üteme idén is viszonylag gyors maradhat, ezért tovább nőhet a különbség a magyar és a román GDP-növekedés között, a mi javunkra.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Románia a szakadék szélén, mi meg előzünk

a hazai propaganda ismét a régi nótát fújja.

A derék hazai „szakértők” lelkesen tapsikolnak, hogy a románoknál kezd kiborulni a bili az erőltetett megalapozatlan fejlődés imitáció kezd visszaütni.
Valamiért arra még csak nem is tesznek célzást, hogy hogyis állunk mi, akik ugyanezt még erőltetettebb módon műveljük!
Lepényleső
Ők csak bajban vannak,mi rabjai a bélsárnak,melyet a kormánypártiak kreálnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok