A megújult Galaxy A széria világszerte nagy népszerűségnek örvend. A második negyedévben Európában három Galaxy A sorozatú mobil is benne volt a Top 5-ben az eladások alapján. Ez főként annak köszönhető, hogy a Samsung mostanában jóval barátibb áron kínálja belépő- és középkategóriás készülékeit, mint korábban. A Canalys jelentése szerint a Samsung továbbra is dominál az európai piacon, második negyedévben a Galaxy A50-ből adták el a legtöbb modellt, összesen 3,2 millió egység talált gazdára. A második helyre a Galaxy A40 került, ebből 2,2 millió kelt el. A Top 5-be bekerült még a Galaxy A20s is, az 1,9 milliós eladási darabszám a negyedik helyre volt elég. Az árcsökkentéssel a Samsung több lehetséges alternatívát is kínált az olcsóbb kínai gyártókkal szemben, mondjuk ez a cég bevételeire egy picit negatív hatással volt, de a felhasználók mindenképp jobban jártak.

Forrás: gsmring.hu
Feltöltő: GSMring
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A fejlesztés következő lépcsője a beszélgetésre alkalmassá tétel lesz. Addig is, legalább fotózásra jobb lesz.
Minden hülye azért jajong, hogy ellopják a pucér p...járól készített képeit. Na, most még jobb képek lesznek lophatók. Mégis érdemes fejleszteni, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.