A konstrukció problémás, de a Katasztrófavédelem szerint a legjobb választás volt. Mit vehettek volna a borulékony Rába-Renault helyett? Szeptember 17.-én egy váci katasztrófavédelmi bemutató során az oldalára borult egy új magyar fejlesztésű Rába-BM Heros AQUADUX 4000 típusú tűzoltóautó. A baleset lehetséges körülményeit alaposan összeszedtük korábbi cikkünkben, ezért most inkább annak próbálunk utána járni, hogy valóban vannak-e konstrukciós hibái az új járműveknek és milyen szerkocsikat vehettünk volna az Aquaduxok helyett?

Forrás: totalcar.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"A konstrukció problémás, de a Katasztrófavédelem szerint a legjobb választás volt.", amivel csak egy gond van, hogy nem ők dolgoznak vele!!! =))
papa.49
Eleve hibás nagyon magasan van a súlypontja, ezért is borulékony, na de a ,,hozzáértés,, szoci csökevény, aki kitalálta, hogy ezt kell venni, annak fingja se volt a FIZIKÁRÓL, annak csak a zsebébe csörgedező suska járt az eszében!!!
A ,,katasztrófavédelem,, csak a bokáját tudja csattogtatni, meg ájtatos pofával bejelenteni a ,,tűzoltók áramtalanították a járműveket,, holott azt az ütközéskor már sok autó megteszi magától, ahogy az üzemanyag szivattyú áramkörét is megszakítja egy gyorsulásérzékelővel felszerelt kis kütyü !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.