2019-ben 4,7%-kal több nyugellátást fizetett ki az állam, mint 2018-ban, miközben az éves infláció 3,4% volt, vagyis a nyugdíjak reálértéke növekedett. Sok nyugdíjast azonban nem vigasztal, mert ez elsősorban az egyszeri kifizetéseknek volt köszönhető, a rendszeres emeléssel sokan elégedetlenek lehetnek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Tessék mondani, akkor mennyit kell visszafizetni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@division: szaros ócska fideszes retardált tróger, takarodj a retkes anyádba ott ugass!!
division
@RonaGyuri: Nem szóltam hozzád, büdös paraszt!
RonaGyuri
@durbincs: @division: mindkét szaros állat takarodjatok oda ahova valók vagytok egymáshoz! =))
division
@durbincs: Ne bántsd ez az anyázós, alpári, alulértékelt matematikust, ennyire képes, le sem kellene szarni, úgyis lecsúszna a fejéről:-))
division
@RonaGyuri: Másra nem vagy képes, büdös paraszt? Csak anyázol meg trágárkodsz? Mit szólnának ehhez a volt matematikus társaid akik sokra vitték?
division
@durbincs: Azt mondja. Én csak annyit tudok, hogy a Magyar Kanadai Hírlapnál írja a zagyvaságait, miközben végzett valami matematikai szakon, ahol viszont a helyesírást nem tanították:-)) Olyan ez tudod, hogy vannak remek orvosok, meg olyanok akiktől a diplomát is elvenném. Valószínűleg ő ez utóbbi csoportba tartozik:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.