Az innovációért felelős miniszter a járványhelyzet miatt kapott rendkívüli felhatalmazást – nyitva áll előtte minden adatbázis. Megjelent a kormány kornavírus-járvány miatt hozott rendkívüli intézkedéseit és korlátozásait felsoroló közlönyszám: a kiadott rendeletek tartalmát szinte teljes mértékben ismertette délutáni ülésén az operatív törzs – egy, különösen érdekes részlet azonban újdonságnak számít.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Bernoulli óta tudott, hogy a járványterjedés modellezéséhez nem kellenek személyes adatok. Ezért sem járulok hozzá, hogy egy a felfuvalkodott rágcsáló az adataimhoz hozzáférjen...
RonaGyuri
Na kérem itten van az a bizonyos eb elhantolva

Igazi kettős hiba a derék Palkovics mesterre bízni a dolgokat; mert nem csak igazi Mekk-mester, de gond van a rábízott káposztával is

A kormány kornavírus-járvány miatt hozott rendkívüli intézkedéseit és korlátozásait felsoroló közlönyszám olvashatjuk, hogy „a járvány terjedésének modellezése, elemzése céljából jogosult bármely rendelkezésre álló adat megismerésére, kezelésére.”!
Nos adatvédelmi szempontból sokkal veszélyesebb, de csak egy dolog, hogy Palkovics mester – eddigi kormányzati szereplése ezt egyértelművé teszi – nem az az ember, akire rá szabad bízni egy ilyen káposztát. Sokkal nagyobb gond, hogy azt várják tőle, hogy a modellezés területén legalább irányító szerepet töltsön be. Mindenkit megnyugtathatok ez az ember az elmúlt időszakban egyértelműen okadatolta, hogy sem felkészültsége, sem mentalitása sem pedig emberi tisztessége és korrektsége nincs olyan szinten, hogy erre alkalmas lehessen!
Persze csak akkor, ha azt gondolja valaki, hogy ártunk és qurmányunk bármit is kíván tenni a parasztvakításon túl is! =))
Pálinkás Pál
"(2) Az innovációért és technológiáért felelős minisztert a feladata ellátása érdekében az állami és önkormányzati szervek, gazdálkodó szervezetek, magánszemélyek támogatni, a kért adatszolgáltatást teljesíteni kötelesek” – áll az Orbán Viktor által saját kezűleg jóváhagyott rendeletben."
no most járjuk körül ezt kicsit egyszerű állampolgári oldalról...a hivatalos dolgainkat eddig is gond nélkül megszerezhette az állam ha akarta...arra meg kíváncsi lennék,ugyan milyen más adatra lenne kíváncsi palkovics??? most arról nem is beszélek,hogyha kérdeznek,azt mondok amit akarok,arról amit nem lehet adatolni!!! ezen rendelkezéseken is látszik hogy a pohosnak fingja nincs a helyzetről...de ami a legszörnyűbb hogy körbevette magát még nála is hülyébbekkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.