Hároméves együttműködésben állapodtak meg. A 24.hu ír arról, hogy a Századvég Politikai Iskola Alapítvány és Századvég Konjunktúrakutató Zrt. közösen nyerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kormányzati „szakpolitikai tanácsadásra kiírt közbeszerzését”. A megbízás a 2020 és 2022 közötti időszakra vonatkozik, és az értéke nettó 9,3 (bruttó 11,8) milliárd forint.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem csupán egy apró kérdésem lenne

„a Századvégesek nyerték az ITM kormányzati szakpolitikai tanácsadásra kiírt pályázatát”

„A megbízás a 2020 és 2022 közötti időszakra vonatkozik, és az értéke nettó 9,3 (bruttó 11,8) milliárd forint.” – nos ahogy mondani szokás a megszokott!
Azért meg kell mondjam, hogy egy ici-pici parányi apróság azért akad itten! A megbízás szerint: „a Századvég-konzorcium havonta legalább ezer órában ad stratégiai tanácsokat”!
Nem nem az gondolkoztatott el, hogy ez mennyi munka, hisz ösmerem a hasbeszélő komszomolszkáikat az M1 szakértőiként, hanem csak az, hogy honnan van ennyi munkaerő a minisztériumban, aki ezt meghallgatja??? =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ízért egy apróság akad a Századvéggel kapcsolatban is: írj egy keresőkérdést századvég állami megbízásait firtatva a gugliba és add össze a számokat!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.