A MEGRENDSZABÁLYOZÁS BOSSZÚ RÉSZE!!! =)) A kabinet késlekedése miatt a fővárosnak 200 millió forinttal többet kell fizetnie a metrópótló buszokért. És még így sem biztos, hogy időben megérkeznek az új járművek. A hármas metró felújításának részeként novembertől lezárják a vonal teljes középső – vagyis a Nyugati pályaudvartól a Semmelweis Klinikákig – tartó részét, az viszont továbbra is kérdéses, hogy lesz-e elegendő pótlóbusz, amivel kiválthatják a földalattit. A kormány ugyanis, minden korábbi ígérete ellenére, tovább késlekedik a járműbeszerzések támogatásával, ráadásul mivel időközben elszállt az euró, most az árfolyamveszteség is a fővárost terheli.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
külön ajánlom azok figyelmébe, akik bíznak ártunk és qurmányunk ígéreteibe!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy kicsit átértelmezik a cserkész eszek 3. számú előírását:
A kormány ott árt a fővárosnak, ahol tud! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mindeközben

Lánchíd + M3 busz pótlás nincs rá pénz, közben meg mennek a milliárdok a határon-túli magyaroknak

Mottó:
Egy mondás szerint
kétszer ad, aki gyorsan ad,
de mi van azzal, ha kétszeresen nem ad eleget
és amit mégis azt ráadásul lassan

Miközben áll a bál és persze ahogy lenni szokott a süketek párbeszéde a Lánchíd felújítása körül igazán lenyűgöző példaként számol be a Népszava az m3 középső szakasza újabb pikantériájáról.
„Az Orbán-kormány tavaly nyáron határozatba foglalta a fővárosi buszcsere támogatását. 3,26 milliárd forintot ígért 17 darab szóló és 17 darab csuklós busz vásárlásához”. Amit többszöri halasztás után „egy kormánydöntés szerint 2020. január végéig kellett volna folyósítani, de a pénz azóta sem érkezett meg.”, sőt „a kabinet bejelentette, hogy a járványügyi védekezés miatt (a Volánbusz kapott 3 milliárdot!!!) csak 2021-ben tudja kifizetni a támogatást”!
Mindeközben a párt központi napilapja büszkén számol be róla, hogy: „magyar (állítólag nem csak határon-túli) vállalkozók számára péntektől újabb pályázati lehetőség indul 25 milliárd forintos keretösszegből határon túli beruházások támogatására – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az Országgyűlésben.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.