Sokkal kevesebben férnek el rajta, mint a Concorde-on, de gyorsabb is lesz a gép. Richard Branson űrcége, a Virgin Galactic bemutatta készülő szuperszonikus repülőgépének terveit. Azt ígérik, hogy a 9-19 személy szállítására alkalmas jármű gyorsabb lesz, mint amilyen a Concorde volt, és a hangsebesség háromszorosával szeli majd a kék eget. Habár a Virgin Galactic elsősorban a turisták űrbéli élményeire fókuszál, és állítólag 2021 elején már elindítják a 250 ezer dolláros jegyárakkal űrutazást kínáló szolgáltatásukat, a cég a hétköznapi utazók problémáira is megoldást keresett: hogy gyorsan eljussanak A pontból B-be. Több mint valószínű, hogy a repülőút is elképesztően drága lesz, cserébe az utasok kényelméről gondoskodni fognak, a gépen elsőosztályú és üzleti osztályú helyeket is kialakítanak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért abban van valami, hogy ez is és a másik megvalósítás fázisába lévő gép is csak a töredékét tudja szállítani a Concordnak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.