A MoziNet új bemutatója igazi különlegesség.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és milyen a fordítása???

A műferdítés újabb csúcsteljesítménye

Számos alkalommal tettem szóvá, hogy a „tudományos” csatornákon elképesztően buta és tájékozatlan a magyar szinkron

A legtöbb esetben alatta az eredeti szöveg jól érhetően hallatszik, s igen egyértelmű, hogy a fordítók hülyeséget adtak a szereplők szájába. Sőt az sem ritka, hogy a képen jól látható, hogy nem arról van szó, de az is előfordul, hogy a képernyőn ki is van írva a helyes szöveg! =))
Pár perce bekapcsolva a TV-t a Spectrum jött be. Pár perc alatt eldobtam az agyamat!
Az amazóniai népekről szóló műsorban egy magát tudományos kutatónak állító hölgy beszél arról, hogy vannak ott olyan népek is, akik nem északról Közép-Amerika felől jöttek, hanem a genetikai vizsgálatok alapján Ausztráliából illetve attól keletre lévő néhány szigetről.
Megjegyzik – a magyar szöveg szerint; az eredeti nem hallazszik és egyébként sem érteném a portugált -, hogy ez összefüggésben van a saját történeteikkel. Elmondják, hogy ők mindig is úgy tudták, hogy a nagy vízen keresztül érkeztek keletről!! S hogy ne legyen kétség, hozzátették: onnan ahol a nap felkell!!! =))
B még én mérgelődőm, hogy Őfenesége nem tudja, hogy Közép-Európa döntő mértékben Németország!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.