EZEKET A HATÁR SZ... OKAT IS ARANYÁRON VESZTEGETTÉKL!!! =)) Komoly válságban van idehaza a trappista sajt, legalábbis ami ezeknek a termékeknek a minőségét illeti. Nem véletlen, hogy a magyar hatóság szakemberek bevonásával előállt egy új szabályozással, ami jelenleg éppen az Európai Unió asztalán van, és a notifikációs eljárás végére vár. Ha ez megtörténik végre, akkor belátható időn belül a ma ismert trappista sajtok tömegével tűnnek el a boltok polcairól, helyüket jóval minőségibb termékeknek adva át. Mutatjuk a pontos menetrendet, hogy számolhat egy átlagos vásárló, mikor tud végre tömegével kapható, minőségi trappista sajtok közül válogatni.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pontosabban azokról a vacak gumiszerű íztelen vackokról van szó, amiket kicsiny hazánkban trappistaként sóznak rád jellemzően arany-áron!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.