EGY ÚJABB BIZONYSÁG, HOGY NAGYON MÁS VILÁGBAN ÉLÜNK ITT ORBÁNIÁBAN!!! =)) Hogyan formálják át mindennapi életünket az egymásra ható új technológiák? Mi lesz a forradalmi fejlesztések hatása? Hogyan alakul majd a közlekedés, a vásárlás, az oktatás vagy a szórakozás jövője? Hogyan fest majd egyebek közt az egészségügy, az élettartam a nem is olyan távoli jövőben? Egyáltalán: mikor jön el az, amit jövőnek nevezünk? Ezeket a kérdéseket tárgyalja a HVG Könyvek által gondozott A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk című könyv, melynek több részletét bemutatjuk a következő hetekben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy nagyon más világ

nem csak az európai, de a teljes művelt világból alapvetően kilógunk

Érdekes sorozatban számolnak be egy érdekes könyvről. A fizetős hvg a Peter H. Diamandis és Steven Kotler A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk című könyve kapcsán arra vállalkozott, hogy a HVG Könyvek által gondozott könyv, több részletét bemutatja a következő hetekben.
A tegnap délutáni cikk az oktatással foglalkozik „Mennyiség és minőség nyomában” egyaránt.
A sok érdekes és tanulságos megállapítás mellett van egy gondolatmenet, ami nagyon mellé ment. Legalább is innen nézvést totálisan.
A cikk arról elmélkedik, hogy „az iparosított oktatás letéteményesei, a katedrán álló bölcsek” tehetnek a dolgokról, sőt még valami olyasmit is, hogy egyenmegoldások az olyan korból, mikor a kiváló tanárok ritkaságnak számítottak.
Nos a magyar rögvalóság nagyon más. Legalább is a 60-as években még nagyon más volt. Igaz a friss termésben valóban csak elvétve akadt olyan, aki legalább a szakmai szempontokból jó volt, de még a régi (valódi, eredeti a vérfrissítés előtti) értelmiségiek képviselői is jelen voltak a katedrákon!
legott
"Ébresztő! Az ország olyan úton halad, amely tragédia felé vezet – nyilatkozta Róna Péter
...
A közgazdász professzor szerint ez a folyamat már elindult, könnyen a fejlett világ peremére kerülhetünk, mert Orbán Viktor nem készíti fel a magyar társadalmat és gazdaságot a 21. század kihívásaira."

hirklikk.hu/kozelet/rona-peter-nagy-a-baj-orban-miatt-hazank-kisodrodhat-az-uniobol/374406/

Mert nem mindegy, hogy Platón vagyok, vagy a platón vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.