A Covid-19 elleni vakcinát gyártó egyik cég, a Moderna vezérigazgatója arra figyelmeztetett, hogy a koronavírus örökre velünk marad. Ugyanakkor abban reménykedik, hogy az általuk használt mRNS technológia egy csomó fertőző betegség ellen sikeresen bevethető lesz. A Covid elleni oltás egyelőre hatásosnak tűnik a mutációkkal szemben is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bele se merek gondolni, hogy szegény Őfenesége akkor mit is győzött le??? =))
Yoda69
@RonaGyuri: Szamomra mar egyertelmu orban arra jatszik hogy megtizedelje, de inkabb megfelezze a nyugdijas tarsadalmat.
kereső
Úgy akarják a 60+ krónikus betegeknek beadni, hogy nincs is tesztelve erre a korosztályra. Az állitólag már beoltott 1 millió 18-59 év közötti volt ( hiszem, ha látom!!! -sem a kinai, sem a magyar kormány nem hires arról , hogy igazat mondanak). Maga a gyártó sem tudja, nem ismeri az idősekre, és krónikus betegekre gyakorolt hatását. Ennek fényében- egy dolog biztos, orbán tömeggyilkosságra készül a saját &Co zsebe érdekében.Toporzék "különleges" kormányzati felhatalmazást kapott ezen vakcinák beszerzéésére. Pénteken orbán politikai!!! nyomást gyakorolt az OGYÉI-re, amikor azt mondta, hogy nagyon sürgősen meg kell hozni az engedélyező döntést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.