Másfél hónapja jelent meg a Magyar Közlönyben a Pénzügyminisztérium rendelete az ingatlanos egyszerűsített értékbecslés szabályairól. Varga Mihály pénzügyminiszter azt ígérte a jelzáloghitelek harmadát ez alapján nyújtják majd a bankok 30-50 ezer forintot spórolva az ügyfelek számára. A bankok viszont nem alkalmazzák ezt a módszert.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez is csak egy bugyuta paraszt-vakítás volt, mint annyi más, csak ez egyértelműbb!!! =))
nezelodo
Azért a parlamentben éjfél körül benyújtott, a járvánnyal köszönő viszonyban sem lévő törvénytervezetek elfogadására van mindig idő sőt a végrehajtási utasítások közététele sem marad el, a KISZ-es akciótervek keretében. "Persze van akit ezt nem érti meg mert csak annyi esze van."
Gauntlet
Miért fontos ez? így könnyebb, gyorsabban megszerezhető az ingatlan. A turizmus már övék ! :(
Aki Én
@Shikari: Itt van neked prioritás, te elmebeteg hazaáruló:

,, közel 50 milliárd forintot rendezett át a költségvetésben egy friss kormányhatározat. A Gazdaságvédelmi programok sorából 6,75 milliárd forintot vesznek ki. Ebből majd 4,9 milliárd forint sporttevékenységek támogatására megy el. 25 milliárdot pedig templomok felújítására költenek. De vadászati, természeti és lovas rendezvények támogatására is irtózatos mennyiségű pénzt csoportosítottak át.
,,Hiába a válság, egy év alatt 289 milliárd forintot költött sportra az Orbán-kormány"
,,A gazdasági portál összesítése szerint a kormány 2020. március 20. és 2021. március 19. között – a koronavírus-járvány és válság idején – összesen 288,6 milliárd forintot csoportosított át rendeleti úton sporttal összefüggő célokra.

Ez az összeg azt jelenti, hogy fejenként a tavaly foglalkoztatott kicsivel több mint 4,6 millió magyar 62 ezer forintja a sportra ment el. Az elköltött 288 milliárd forint más tételekkel összehasonlítva még érdekesebb képet mutat:

Az összeg csaknem 40 milliárddal több pénz, mint amennyit 2021-ben a kormány lakásépítési támogatásokra betervezett a költségvetésbe (ez a tétel 249 milliárd).
Szinte pont ekkora összeget költ évente a kormány rokkantsági, rehabilitációs ellátásokra (283 milliárd 2021-ben).
Ezt a kiadást a bankok pénzügyi tranzakciós illetékéből nem lehetne fedezni, az ugyanis 218 milliárd forint.
Több ez az összeg, mint amennyit a munkanélküliek segélyezésére (álláskeresési járadék) és a közmunka-programokra összesen szán a kormány. Erre idén 273 milliárd forint tervez elkölteni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.