Április 1. óta minden számla adatát azonnal megkapja a NAV, és immár szankciónálhat is az online számlarendszerrel összefüggésben. Ruszin Zsolt, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének(MKOE) elnöke szerint az adóhatóság eddig nem bírságolt, és várhatóan a közeljövőben sem fog büntetni az online számlák technikai problémái miatt. Ám a rendszerhez kapcsolódó interfész továbbra is akadozva, vagy gyakran egyáltalán nem működik, ami a könyvelőknek rengeteg pluszmunkát jelenthet, és a könyvelési díjak komoly növekedését okozza.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem, nem csak a dilettáns haverok miatt van, de Tálaiéknak is kell az alkotmányos költségből részesülniük! =))
Néro
A működési problémákról szóló híradásokat a szőnyeg alá söprik, csak a sikerpropaganda érvényesül - állapította meg az érdekképviseleti elnök.

Ahogy , minden a Nemzethy Rendszarban. Bocs Nemzethy Rendszerben. Csak Siker ,Siker és Siker van. Ha meg valami véletlenül nem Siker az azért siker mert nem volt Siker. Zártelmeosztályú kivitelben NER-resen.
justhpeter
Orbán és Tállai szintű emberekkel kizárólag csak Orbán és Tállai szintű munkát lehet végeztetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.