Április 1. óta minden számla adatát azonnal megkapja a NAV, és immár szankciónálhat is az online számlarendszerrel összefüggésben. Ruszin Zsolt, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének(MKOE) elnöke szerint az adóhatóság eddig nem bírságolt, és várhatóan a közeljövőben sem fog büntetni az online számlák technikai problémái miatt. Ám a rendszerhez kapcsolódó interfész továbbra is akadozva, vagy gyakran egyáltalán nem működik, ami a könyvelőknek rengeteg pluszmunkát jelenthet, és a könyvelési díjak komoly növekedését okozza.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem, nem csak a dilettáns haverok miatt van, de Tálaiéknak is kell az alkotmányos költségből részesülniük! =))
Néro
A működési problémákról szóló híradásokat a szőnyeg alá söprik, csak a sikerpropaganda érvényesül - állapította meg az érdekképviseleti elnök.

Ahogy , minden a Nemzethy Rendszarban. Bocs Nemzethy Rendszerben. Csak Siker ,Siker és Siker van. Ha meg valami véletlenül nem Siker az azért siker mert nem volt Siker. Zártelmeosztályú kivitelben NER-resen.
justhpeter
Orbán és Tállai szintű emberekkel kizárólag csak Orbán és Tállai szintű munkát lehet végeztetni.
sgl
Amikor bevezették az ebev bevallásokat már akkor elavult rendszert építettek ki, mindenki az Apehot szidta, aztán kiderült: nem ők fejlesztették őket csak kötelezték a használatra.
A szart nem kijavították, hanem tovább masszírozták, és egyre csak dagad.
Olyan mint maga az adórendszer, új kéne, de nem, csak foltozgatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.