Vége a jegybank válság miatt bevezetett támogatott hitelprogramjának, az NHP Hajrának, vagyis leállítják az egyik legfontosabb pénzpumpát. Összhangban azzal, hogy a jegybank immár nem fűteni, hanem hűteni igyekszik a gazdaságot. Közben azonban a kormány élénkíteni igyekszik, mert máshogy ítéli meg a gazdaság helyzetét, és mert hosszú évek után lehetősége van költekezni.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem is annyira forró ez a pite

Igazából, csak a lenyúlások elosztása a vita tárgya közöttük

Sokan csodálkoznak rá arra nem is kicsiny támadásra, amit Matolcsy intézet Varga ellen. Egyesek már egyenesen arról beszélnek, hogy: „a kormány jelentősen élénkítő fiskális politikát folytat, miközben a jegybank monetáris politikája a gazdaság hűtését célozza”!
Túl azon az apróságon, hogy Matolcsy sohasem szívelte Vargát - és ez a hírek szerint kölcsönös - meglehetősen ismert tény az is, hogy személyes holdudvaruk is jelentősen eltérő.
Komolyabban megvizslatva a szlogenek mögötti lényeget csak a módszerekben térnek el, s abban, hogy az ország kifosztásából az Orbánéknak járó beszolgáltatása után a maradék lenyúlása kinek a zsebét növessze! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.