Nincs több vita a családban, tudományosan bizonyították, melyik szülőnktől származik az a génünk, amely az intelligenciaszintért felelős. Innentől kezdve ha valaki az eszünket dícséri, nagy köszönetet mondhatunk az édesanyánknak. Egy tanulmány szerint ugyanis az ember intelligencia szintje nagymértékben az anya intelligenciájából származik. Ennek a felfedezésnek az alapja az úgynevezett „kondicionált" gén, melynek különböző mértékű befolyása van az öröklődés folyamatára. Egyszerűen fogalmazva, az apa intelligenciáját gyakorlatilag egyáltalán nem örökli a csemete. A Minnesotai Egyetem kutatói továbbá azt is bizonyították, hogy azok a gyermekek, akik kétéves korukban szoros kapcsolatban álltak az anyával, a bonyolult feladatokat is könnyebben megoldották és kevésbé adták fel könnyen, ha megpróbáltatás elé állították őket.

Forrás: femcafe.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@kissé felnőttem: @Néro: @sgl: @Aki Én:@Nessy: @kula: csak mert magukat agyplasztikázták lent bányába 50IQ-ra ?
de mit szól ehez @justhpeter: @Istenakinincsen: @Horizont: @RonaGyuri: @human: @simmering73: @Gauntlet: ?@surdilloFUJT: @lusta: @simmering73: + ez @peterkelemen: a dögkutlakó ?
durbincs
@RonaGyuri: akkor a maga szülőanyája - csak 1 koldus béranya lehetett ?
Nessy
@durbincs: Figyelj, te anya nélküli halfarok! Egy hozzászólás esetében, miért írsz névsort? Komoly intelligencia és értelem hiányban szenvedsz a mellékelt ábra szerint! Úgy mellékesen még egy bögrecsárdában is, ha valakinek az édesanyját megsérted, úgy vágnak képen, hogy a fogaid körmérkőzést játszanak a bennmaradásért!
kissé felnőttem
@durbincs: nEKED nem volt kitől örökölj azért vagy aljas és utálnivaló fejetlen vagy mint az eszement gazdád
durbincs
@3dwhite: mert maga csilléket-töcsköl lent a bányába 50IQ-val ? azért a többségnek itt fent ,a duplája álltalába megvan ?
de ez má csak nembaj @3dwhite: ? Lehet nem kellet volna megállnia annál a szerény 2 bányaeleminél ? nem @3dwhite: ?ezek maguk bányások ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.