Van, amire érdemes befizetni, mert a korlátlanság, a szabadság minden forintot megér. Nem meglepő módon a Google Workspace csomagjai olyan lehetőséget kínálnak, személyre, cégre szabott módon, ami mellett ugyan el lehet menni szó és tett nélkül, viszont a helyzet az, hogy nem érdemes. Hogy miért? Azért, mert az anyagi feltételek roppantul kedvezőek, miközben a szolgáltatás széles spektrumot jár be, azaz nem csekély érték jár a pénzért cserébe. Na nézzük közelebbről, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban! (x)

Elképzelhető a vállalati élet innovatív internetes infrastruktúra nélkül?

Nem igazán! Pláne nem hatékonyan, produktívan működő formában és különösen nem manapság. Szóval abban megegyezhetünk, hogy az internetes háttér, mégpedig a megbízható, stabil és fix háttér elengedhetetlen a sikerhez. Nem csoda tehát, hogy a Google Workspace szolgáltatás minden olyan opciót magába foglal, ami nélkülözhetetlen a szó szerinti, nagybetűs és eredményes online munkához. A reklám és spam mentes, vállalati domainnal rendelkező e-mail funkciók kombinálva a már jól kiismert és megszokott kezelőfelülettel kiváló társítás, aminek az átláthatósága borítékolható, akárcsak a gördülékeny használhatósága.

Google Workspace-csomagok – mit kapunk a pénzünkért?

A Google Meet jelentősége az utóbbi években fokozottan megnövekedett, így aztán a korlátlan elérés olyan opció, ami bármely cég életében aranyat ér. Ráadásul a videós konferenciabeszélgetésekhez bármely alkalmazáson keresztül könnyedén megoldható a becsatlakozás. Például a naptár, a google chat vagy mondjuk a gmail kattintása közben is indulhat a beszélgetés és akár még a képernyő, képek megosztása is megvalósítható. Ezáltal még inkább informatívvá alakulhat a virtuális találkozás.

A Google Workspace az FOTC által közvetítve kitűnő áron vehető igénybe. Az “átcsatlakozás” is simán kivitelezhető, ráadásként minden új partneri kapcsolat alapját kedvezmények határozzák meg. Úgyhogy a költségek lefaragása érdekében is célszerű elgondolkodni ezen a vállaláson. A harminc napos próbaidőszakban minden vonzó előnyre, pozitívumra, csábító jövőbeni lehetőségre fény derülhet, amik együttesen az innovatív vállalati szemlélet elmélyítését hivatottak támogatni a lehető legnagyobb hatásfokkal. A tartalomkészítés, a fájltárolás és a kommunikáció minden egyes csomag részét képezik.

Melyik ajánlat a megfelelő?

Az első konzultáció során letisztulhat a kép, felszínre jöhetnek az egyéni elvárások, kritériumok, igények és végül a napnál is világosabbá válhat, hogy a Google Workspace alapcsomag vagy a Google Workspace business csomag a jobb választás. Nyilván a két opció között jócskán akadnak különbségek. Ez természetesen megfogható egyrészt az anyagi oldalról nézve is, viszont ami sokkalta beszédesebb az a funkciók listája. Hiszen a kérdés nem az, hogy mindez mennyibe kerül, hanem az, hogy a befizetett összegért cserébe mi az a fix, ami jár? Mégpedig folyamatosan.

Nem véletlen, hogy a legfontosabb a felmérés szakasza, amikor egyértelművé válnak az egyéni kvalitások, célok, azok a kitételek, amik a vállalat szempontjából elsőbbséget élveznek. Ha nagyjából körvonalazódott a kép, akkor onnantól fogva a költségvetés is letisztázható és máris jöhet a végső kérdés: alap vagy business csomag. A fenti adatok ismeretében, illetve a szakértő segítségével végigvezetett konzultációs folyamat végén az elhatározás gyakorlatilag magától kirajzolódik, tehát semmiféle nehézséget nem jelenthet az a fajta felelős, testre szabott döntés, ami a későbbiekben számtalan aspektusból megtámogathatja a cég előre haladását, fejlődését.

Partner tartalom (x)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.