Nehéz sors jutott a 2022-es népszámlálás oldalának, hiszen nem elég, hogy a határidő lejárta előtti napon annak rendje és módja. szerint összeomlott, már a legelső napját sem bírta ki röhögés nélkül.

Akkor a nagy érdeklődés mellett állítólag terheléses támadás is érte a portált. A Népszava.hu szerette volna megtudni, tett-e feljelentést emiatt a KSH, de sem a szervezet, sem pedig a rendőrség nem küldött választ kérdésükre.

Nem csak használhatatlan a népszámlálós oldal, de papíron nem is létezik

A kép illusztráció – 123rf.com

Arról sem kaptak tájékoztatást, hogy a KSH közösségi-oldalán szűrik-e és ha igen, milyen szempontok alapján a bejegyzéseket. Több korábban rögzített hozzászólás ugyanis eltűnt a felületről, bár igaz, így is maradt jó néhány kritikus vélemény.

Rákérdeztek a kitöltés közben felvetődött hibákra is, például, hogy miért nem engedi a rendszer az elmentett kérdőív folytatását, ha valakinek félbe kell hagyni a válaszadást. Elvileg ez a lehetőség működött, de a gyakorlatban nem mindig, vagy önálló életre kelt és ha valaki például felsőfokú végzettséggel rendelkezik, a folytatásnál csak középfokú szakképzések közül választhatott.

A sok apró, de a lakosság számára nagyon is bosszantó hiba miatt szerették volna megtudni, melyik informatikai cég fejlesztette az utóbbi években a KSH internetes rendszerét, de erre sem kaptak feleletet,

a szervezet nyilvános adatai között pedig csak a számlálóbiztosoknak vásárolt tabletek beszerzése, majd raktározása szerepel a népszámláláshoz köthető tételként.

Forrás: Nepszava.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tulajdonképpen nem nagyon van olyan fideszes kreálmány, ami működik. Talán a holdról.is lárszó korrupció és népbutítás. @ómió: ugye, surmó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Bolsiék fajkreténje! Ami a holdról is látszó, az a tetübolsi hataloméhségetek, meg az általatok már többször szétkorrumpált, rabolt ország és, hogy ezt egyfolytában másra hazudnátok!
Aki Én
@ómió: Azért ahhoz nagyon elvetemült agyhalottnak kell lenni, hogy valaki ma tagadja a fideszes korrupciót.
ómió
@Aki Én: Elvetemült agyhalott az kell, legyen, aki saját magából, a fajtájából kiindulva, bármiféle bizonyíték nélkül "fideszes korrupciózik"! Miközben pl. a korrupciótól csöpögő brüsszeli efftársai seggét nyalja! Mint pl. te is!
Aki Én
@ómió: ,, bármiféle bizonyíték nélkül "fideszes korrupciózik""
ugyanakkor: ,,a korrupciótól csöpögő brüsszeli efftársai"

Ez már az a beteges szint, amivel nem lehet, de nem is kell vitatkozni.
ómió
@Aki Én: Ja, aki elvetemült agyhalottként nem tud, az ne is vitatkozzék! Legyen neki elég, ha meghazudhatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.