A konyha központi elemei közé tartoznak a különböző konyhakések, melyek nélkülözhetetlenek a főzés és sütés során. Egy jó minőségű és jól megválasztott kés megkönnyíti a munkát, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az előkészítést, valamint precízebb és biztonságosabb eredményt biztosít. Nézzük, mi az a Santoku kés – Japán séfkés, Séf kés, Filéző kés, Kenyérvágó kés, Steak kés, Konyhai kés (Szakácskés), Szeletelő kés, Csontozó kés, Zöldséghámozó kés és a Kerámia kés.
Forrás:
kavehazmagazin.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás